Betere bedrijfsresultaten realiseren door Corporate Performance Management

Over de krachtige opvolger van de Balanced Scorecard (BCS)

De laatste jaren is er in managementland veel te doen rond "Performance Management". Bedrijven die het consequent toepassen halen duidelijk veel betere resultaten dan ooit voordien. Wat is "Performance Management"? Wat houdt deze management hype in? En wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?


Wat is "Corporate Performance Management"?

Is deze "nieuwe hype" gewoon oude wijn in nieuwe zakken? Of kunt u er daadwerkelijk betere resultaten mee neer zetten?

"Performance Management" is een relatief recente managementstroming, die vooral versterkt werd door de ideeën van Kaplan en Norton (Harvard University, de uitvinders van de Balanced Scorecard), die als doel heeft bedrijven meer resultaatgericht of resultaatgedreven te maken, zodat ze met dezelfde middelen verstandiger werken, en daardoor betere resultaten neerzetten. Business Perfomance verbeteren. 


Korte en praktische managementvideo's over "Corporate Performance Management":


Artikels over Corporate Performance Management:


Opleiding over Corporate Performance Management


Begeleiding en advies inzake Corporate Performance Management

4BetterResults begeleidt bedrijven en non-profitorganisaties in het bepalen van KPI's (Key Performance Indicators), het opzetten van een "Balanced Scorecard" en van een "Corporate Performance Management" systeem. Neem contact op voor een (kosteloos) verkennend gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.