Versterken en efficiëntie verbeteren in KMOs: vaak door een glazen plafond breken

Groeien of sterker worden betekent ook: tijdig structurele maatregelen nemen

Uw bedrijf structureren. Meer fun. Meer tijd. Meer resultaat.

Hier kunt u gratis een korte managementvideo bekijken die uitlegt waarom heel wat KMO's door een glazen plafond gehinderd worden in hun groei:

Op deze korte managementvideo deelt Kurt Vandewalle enkele inzichten die hij en diverse andere adviseurs van 4BetterResults.be hebben opgedaan in de praktijk bij het structureren van een bedrijf als hefboom naar betere resultaten. (Klik op de pijl in het scherm om de video te starten.)

Als u deze video niet kunt zien, dient u wellicht Flashplayer te downloaden. U kan hier het programma gratis downloaden.


Wilt u meer video's en andere info over dit onderwerp?

Klik dan hier en u leert meer over de voordelen, het hoe en waarom van het structureren van een bedrijf. U vindt er ook enkele andere managementvideo's. Ervaring leert dat heel wat praktische vragen ook beantwoord worden in deze infobrochure.


Wilt u dat wij u hierbij helpen?

Naast de bovenstaande info kunt u nog op 2 manieren hulp krijgen van ons:

  • Of U kan de bijzonder praktijkgerichte opleiding "Structureer uw bedrijf" volgen, en u structureert in de loop van de opleiding uw bedrijf zelf. U krijgt alle input om uw beslissingen te maken en ze te verankeren in uw eigen Managementsysteem (c). U krijgt naast de vele input ook veel mogelijkheden om uw ideeën af te toetsen. De opleiding is zeer praktisch. Het doel is dat iedereen in de loop van de opleiding zijn bedrijf structureert.
  • Of indien u een individuele begeleiding wenst, dan kan dit ook. daarbij helpen we u individueel om alle beslissingen te nemen, en waarbij we zelf alle door u gemaakte beslissingen verankeren in een Management Systeem(c) . U komt op dezelfde eindbestemming; maar uw tijdsinvestering is kleiner. Wilt u hier mee starten? Vraag dan een eenvoudig verkennen gesprek aan via info@4betterresults.be of via het formulier op de website of door te bellen naar +32 (0)56 53 12 00 of te schrijven naar 4BetterResults.be BVBA, Waterkeer 4, B-8587 Spiere-Helkijn. Aan dit verkennend gesprek zijn er geen kosten verbonden. Na het gesprek kunt u beslissen of u al dan niet met ons wenst samen te werken. U heeft niets te verliezen door zo een verkennend gesprek aan te vragen. Wel veel te winnen.
    Meer info over deze begeleidingstrajecten vindt u in
    deze brochure.


Wilt u meer info over wat we anders nog voor u kunnen doen?


Inhoud van deze gratis managementvideo:

In deze korte informatieve video wordt uitgelegd wat we in de praktijk dikwijls merken: KMO's willen groeien, maar worden om de een of andere reden tegen gehouden in hun groei. Het lijkt wel een handrem of een glazen plafond. KMO's die er door geraken kunnen weer verder groeien. KMO's die dat niet kunnen blijven hangen. Met alle frustraties als gevolg.

"Het glazen plafond" dat we dikwijls in de praktijk tegen komen, wordt hier uitgelegd aan de hand van een theoretisch groeimodel: het model van Greiner: