Onze klanten: vooruitstrevende KMOs

Wie zijn onze klanten?

We werken over alle sectoren heen, voor KMO's, vooral in Vlaanderen. Onze klanten hebben wel één ding gemeenschappelijk: onze klanten zijn typisch bedrijfsleiders die vooruit willen. Vaak meer dan hun sectorgenoten. Zij zoeken praktische oplossingen die hen betere resultaten geven. En niet op gelijk welke wijze. Maar op een verstandige wijze. Als het kan de meest verstandige.


Onze klanten voor advies, opleiding en interim management volgens grootte van het bedrijf:


Onze meest voorkomende klanten hebben tussen 50 en 100 werknemers. Iets meer dan de helft van onze klanten heeft minder dan 50 werknemers. 1 op 10 klanten heeft meer dan 100 werknemers in dienst.Onze klanten voor advies, opleiding en interim management volgens sector:

Eigenlijk zijn we in alle KMO-sectoren actief.
Een groot deel van onze klanten is industrieel actief. We hebben veel klanten uit de bouw en actief in louter dienstverlening.


Waarom klanten met ons werken?

 • Omdat we gespecialiseerd zijn in KMO's:
  Onze klanten willen advies en praktische hulp die hen echt vooruit helpt. 4BetterResults.be is gespecialiseerd in het helpen van zaakvoerders en eigenaars van KMO's en heeft op dit vlak unieke en toonaangevende expertise ontwikkeld.
 • Omdat we meerdere ervaren specialisten hebben voor diverse management domeinen:
  Onze klanten willen mensen over de vloer die zeer goed weten waarover ze het hebben. Ze moeten een grondige expertise hebben en tezelfdertijd ook veel praktijkervaring. No-nonsense. Liefst met de ingesteldheid van een zaakvoerder. 
 • Omdat we zeer praktisch en resultaatgericht te werk gaan.
  We denken mee met de zaakvoerder alsof het voor ons eigen bedrijf is. We behandelen u zoals we zelf willen behandeld worden


Wat onze klanten zeggen?

 • "De positieve benadering en concrete aanpak stimuleert ons om steeds verder actief verder mee te werken"
 • "De inleving in het bedrijf, aanbrengen van nieuwe ideeën, ondersteuning zijn bijzonder waardevol"

 • "Ik ben zeer tevreden over de rustige manier van samenwerken, waar reeds heel goede resultaten uitgekomen zijn. De manier waarop de zaakvoerder advies geeft aan mij is zeer efficiënt, hij heeft ook niet veel tijd nodig om een grondige analyse van de bestaande problemen te maken en pakt deze dan ook direct aan. De positieve ingesteldheid is ook zeker een pluspunt ! Een aanrader om samen mee te werken !"

 • "Een zeer degelijk en to the point programma gebracht met als gevolg een praktisch en toepasbaar strategisch plan voor ons"

 • "Aangename samenwerking met leerrijke en bruikbare tips"

 • "Perfecte service ! Goede coaching ! Direct op dezelfde golflengte als onszelf, goede inschatting van problemen en directe aanpak ervan. Hadden we 4betterResults.be maar jààààren geleden leren kennen."

De algemene tevredenheid van onze klanten situeert zich bijzonder hoog. Daar zijn we trots op. En dat is werken. Iedere keer weer.
Beoordelingen op basis van de vorige erkenning KMO portefeuille vindt u hier. De evaluaties op basis van de huidige projecten vindt op op de website van agentschap ondernemen.