Wilt u iemand voor in uw Raad van Bestuur, uw Adviesraad of gewoon als klankbord?

4BetterResults is gespecialiseerd in dergelijke mensen voor de KMO


KMO's die zeer vooruitstrevend zijn werken dikwijls met een of andere vorm van klankbord op topniveau.

 

Klankbord

Dikwijls zien we dat een KMO-eigenaar start met het inhuren van een managementexpert met veel kennis én ervaring om op geregelde tijdstippen samen te zitten. Als klankbord. Bijvoorbeeld maandelijks of trimestrieel. Om te overleggen over die zaken waar de KMO-eigenaar of KMO-zaakvoerder mee bezig is; die beslissingen die zij of hij binnenkort of op lange termijn kan of moet nemen.


Adviesraad

Soms evolueert dit verder naar een iets grotere groep van 3 of meer mensen, waarin minstens 1 externe zit. Dit is soms een tussenstap naar een "Raad van Bestuur".


Raad van Bestuur

Raden van Bestuur vindt men dikwijls in KMO's die het nog professioneler willen aanpakken, of die de voordelen van het hebben van externe bestuurders ook naar buiten toe willen aanwenden.


Welke oplossing voor u ook het beste is ...

Neem gerust contact op.

We zitten dan samen en gaan na welk profiel bestuurder voor uw vraag het meest geschikt is. Pas wanneer u samen zit met de potentiële bestuurder, en u heeft het gevoel dat het klikt en dat het profiel prima geschikt is om uw bedrijf te versterken, komen we tot een overeenkomst.

Voor een extern onafhankelijk bestuurder, een adviseur als klankbord of in een adviesraad, betaalt u een prijs die afhankelijk is van het profiel van adviseur en de frequentie van de overlegmomenten. 

Deze investering levert vaak een bijzonder groot rendement op. Niet alleen financieel, maar ook inzake creativiteit (andere gezichtspunten), groei en continuïteit op lange termijn.

Dergelijk overleg komt niet in aanmerking voor subsidiëring met de KMO‐portefeuille.  

Geef ons gewoon een seintje op info@4betterresults.be of  op 056 53 12 00, en we zien samen wat we voor u kunnen doen.