Een stappenplan om uw KMO door het glazen plafond te laten groeien.

Hier kunt u gratis een korte managementvideo bekijken die welke stappen een KMO best onderneemt om door het glazen plafond te kunnen groeien:

 

 

Op deze korte managementvideo deelt Kurt Vandewalle enkele inzichten die hij en diverse andere adviseurs van 4BetterResults.be hebben opgedaan in de praktijk bij het structureren van een bedrijf als hefboom naar betere resultaten. (Klik op de pijl in het scherm om de video te starten.)

Als u deze video niet kunt zien, dient u wellicht Flashplayer te downloaden. U kan hierhet programma gratis downloaden.


Wilt u meer video's en andere boeiende (gratis) info over dit onderwerp?

Klik dan hier en u leert meer over de voordelen, het hoe en waarom van hetstructureren van een bedrijf. U vindt er ook enkele andere managementvideo's. Ervaring leert dat heel wat praktische vragen ook beantwoord worden in dezeinfobrochure.


Wilt u dat wij u hierbij helpen?

Naast de bovenstaande info kunt u nog op 2 manieren hulp krijgen van ons:

  • Of U kan de bijzonder praktijkgerichte opleiding "Structureer uw bedrijf" volgen, en u structureert in de loop van de opleiding uw bedrijf zelf. U krijgt alle input om uw beslissingen te maken en ze te verankeren in uw eigen Managementsysteem©. U krijgt naast de vele input ook veel mogelijkheden om uw ideeën af te toetsen. De opleiding is zeer praktisch. Het doel is dat iedereen in de loop van de opleiding zijn bedrijf structureert.
  • Of indien u een individuele begeleiding wenst, dan kan dit ook. daarbij helpen we u individueel om alle beslissingen te nemen, en waarbij we zelf alle door u gemaakte beslissingen verankeren in een Management Systeem© . U komt op dezelfde eindbestemming; maar uw tijdsinvestering is kleiner. Wilt u hier mee starten? Vraag dan een eenvoudig verkennen gesprek aan viainfo@4betterresults.be of via het formulier op de website of door te bellen naar +32 (0)56 53 12 00 of te schrijven naar 4BetterResults.be BVBA, Waterkeer 4, B-8587 Spiere-Helkijn. Aan dit verkenned gesprek zijn er geen kosten verbonden. Na het gesprek kunt u beslissen of u al dan niet met ons wenst samen te werken. U heeft niets te verliezen door zo een verkennend gesprek aan te vragen. Wel veel te winnen. 
    Meer info over deze begeleidingstrajecten vindt u in
     deze brochure.


Wilt u meer info over wat we anders nog voor u kunnen doen?