Structureer uw bedrijf

Misschien denkt u

 • "waarom is het toch dat we zo hard werken en we toch niet echt vooruit komen?"
 • Of "Waarom moet ik steeds aan de werknemers blijven trekken?" 
 • Of "Waarom blijft men mij voor alles nodig hebben?"

Dan zou het goed kunnen zijn dat uw bedrijf wat nood heeft aan wat structuur. Goed doordacht. Geen bureaucratie. Een goed werkende efficiënte structuur op maat van uw bedrijf.

De inhoud op deze pagina kan u hier verder mee helpen.


Waarom uw bedrijf structureren?

 • Om uw KMO beter, soepeler en zelfstandiger te laten draaien
 • Om als zaakvoerder wat meer misbaar te worden
 • Om efficiënter te werken als KMO. Om met minder tijdverlies, minder dubbel werk, een beter resultaat neer te zetten.


Voor welke KMO is dit waardevol?

Voor die bedrijven die vermoeden dat ze als bedrijf te weinig als een geoliede machine (kunnen) werken. Die voelen dat er efficiënter kan gewerkt worden. Die hopen dat ze met dezelfde kracht betere resultaten kunnen boeken. En die hun bedrijf daardoor gezonder, winstgevender en krachtiger willen maken.


Enkele gratis managementvideo's over groeimanagement en structurering van bedrijven:

We hebben ook een drietal video's opgenomen die u wat kunnen inspireren. We laten u graag delen in enkele van de ervaringen die diverse adviseurs van 4BetterResults in de praktijk opdoen. U kunt deze video's hier bekijken:


Wilt u nog meer weten over het structureren van een bedrijf?

Kijk zeker even in deze infobrochure. U zal er heel wat praktische informatie in vinden.Wilt u dat wij u hierbij helpen?

Naast de bovenstaande video's kunt u nog op 2 manieren hulp krijgen van ons:

 • U volgt de bijzonder praktijkgerichte opleiding "Structureer uw bedrijf", en u structureert in de loop van de opleiding uw bedrijf zelf. U krijgt alle input om uw beslissingen te maken en ze te verankeren in uw eigen Managementsysteem(c). U krijgt naast de vele input ook veel mogelijkheden om uw ideeën af te toetsen. De opleiding is zeer praktisch. Het doel is dat iedereen in de loop van de opleiding zijn bedrijf structureert.
 • Wilt u een individuele begeleiding, dan kan dit ook. daarbij helpen we u individueel om alle beslissingen te nemen, en waarbij we zelf alle door u gemaakte beslissingen verankeren in een Management Systeem (c). U komt op dezelfde eindbestemming; maar uw tijdsinvestering is kleiner. Wilt u hier mee starten? Vraag dan een eenvoudig verkennen gesprek aan via info@4betterresults.be of via het formulier op de website of door te bellen naar +32 (0)56 53 12 00 of te schrijven naar 4BetterResults.be BVBA, Waterkeer 4, B-8587 Spiere-Helkijn. Aan dit verkennend gesprek zijn er geen kosten verbonden. Na het gesprek kunt u beslissen of u al dan niet met ons wenst samen te werken. U heeft niets te verliezen door zo een verkennend gesprek aan te vragen. Wel veel te winnen.
  Meer info over deze begeleidingstrajecten vindt u in
  deze brochure.