Uw collega-zaakvoerders omschrijven '4BetterResults.be' als volgt:

Wat advies betreft:

 • "De boekhouders maken een analyse van de cijfers, en geven advies, maar ze kunnen de toekomstige cijfers niet veranderen. Jullie wel. Jullie kunnen omzet, kosten, enz... echt veranderen."
 • "Been There, Seen That, Done That". Dit gevoel had ik als ondernemer. En toch; een second opinion van 4BetterResults heeft een ware ommekeer teweeg gebracht binnen onze firma, winstmarge, focus, vertrouwen, een nieuwe site, ... alles was er in eens terug. Laat zeggen een masterclass van een persoonlijke coach  specifiek voor mij als zaakvoerder."
 • "Jullie geven niet alleen advies, maar voeren ook gewoon opdrachten uit zoals een werknemer dat zou doen. Maar dan met een bottom-line mentaliteit."

Wat opleiding betreft:

 • "Jullie opleidingen zijn bijzonder praktijkgericht. Jullie vertrekken echt vanuit de vragen die wij ons als zaakvoerder stellen. En jullie helpen ons echt vooruit."
 • "Fijn te zien dat jullie basisopleidingen echt van nul starten"
 • "Wellicht de beste opleidingen voor KMO-managers"Onze grootste troef is

Onze grootste troef = onze kwaliteit.

Kwaliteit is een mentaliteit. We zijn niet perfect, maar streven er telkens opnieuw krachtig naar van iedere klant een tevreden klant te maken. Met niet-aflatende ijver. En we blijken hierin te slagen. Ga met ons in zee en u zult merken dat dit geen loze woorden zijn. Lees meer over onze passie voor tevreden klanten.4BetterResults.be in een notendop

4BetterResults is een consulting- en opleidingsorganisatie die op unieke wijze KMO-eigenaars en zaakvoerders hun doelstellingen helpt te bereiken.


4BetterResults is uniek doordat ze zich speciaal richten naar de kmo-eigenaars en zaakvoerders, op bijzonder praktische wijze bienden we management ondersteuning, advies, en management opleiding
 • Voor KMO's:
  4BetterResults richt zich specifiek naar KMO's en wordt in dit domein als uniek en toonaangevend gezien.
 • Resultaten realiseren: We zijn gespecialiseerd om zaakvoerders te helpen om hun toekomstige doelstellingen te realiseren. Soms is dit groei. Soms is dit een steviger of efficiënter bedrijf. Soms is dat een bedrijf zoeken om over te nemen of helpen na de overname om zo snel mogelijk betere resultaten te bereiken..
 • Op verschillende managementdomeinen: Onze mensen helpen u met sterk verschillende expertises: financieel, strategisch, business development, groei, internationalisering, personeelsbeleid, structureren bedrijvenIT-managementbeslissingen, productieoptimalisatie,...Het team

4BetterResults.be werkt intensief samen met een beperkt aantal specialisten. Iedereen van hen is hoog opgeleid en heeft directie-ervaring met bewezen vruchten; als algemeen directeur of als directeur van een divisie of een business unit. Zij weten wat het is om verantwoordelijk te zijn voor eindresultaten, ze werken met een 'bottom-line' attitude, en ze zijn niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken, wat extreem belangrijk is in een KMO-omgeving.

Daarnaast kunnen we indien relevant een beroep doen op honderden consultant-uitvoerders in het buitenland. Dit is vaak zeer waardevol wanneer u op zoek bent naar heel specifieke expertise, relaties of verkoopsnetwerken.

4betterResults heeft een netwerk van specialisten over gans de werled, maar is vooral actief in Vlaanderen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Brussel, Limburg

De waarden van 4Betterresults zijn:

 • Eerlijkheid
 • Gedrevenheid
 • Professionaliteit

En dit alles ten dienste van de KMO-eigenaar of -zaakvoerder. Hier vindt u meer info over onze ethische code.


Vacatures

We zijn altijd sterk geïnteresseerd in uitzonderlijke mensen die ons team willen versterken. Momenteel zijn we vooral op zoek naar praktijkgerichte docenten die in de top 10% scoren en adviseurs inzake:

 • Financieel beleid
 • Marketing
 • Productieoptimalisatie

Klik hier voor meer info over onze vacatures.
Zaakvoerder 4BetterResults.be

 

Kurt Vandewalle is zaakvoerder van 4BetterResults, adviesuer en bestuurder van bedrijven, gastprofessor Mercator Hogeschool, Ehsal, en verbonden aan Vlerick Leuven Management School

Kurt Vandewalle is zaakvoerder van 4BetterResults.be BVBA, een bedrijf dat als roeping heeft KMO-zaakvoerders in hun dagelijkse praktijk te helpen om betere resultaten te realiseren.

Vanuit die optiek is hij ook persoonlijk raadgever van meerdere bedrijfseigenaars en is hij lid van een aantal Raden Van Bestuur en Raden van Advies, zowel in profit als in non-profit en coördineert hij resultaatverbeteringsprogramma's bij klanten.

Hiervoor voerde hij functies uit als lijnmanager, business unit manager, directielid, en als algemeen directeur in meerdere bedrijven.

Hij is voornamelijk bedrijfseconomisch geschoold en heeft verschillende postuniversitaire diploma's waaronder een 'International Executive MBA' aan de Vlerick School voor Management (suma cum laude). Hij heeft ook geparticipeerd aan diverse internationale colleges onder meer  bij professoren van INSEAD (Fontainebleau, FR), London Business School (UK), Harvard (USA), IMD (CH) en IESE (Spanje).

De expertise waar hij nu sterkst in is, situeert zich vooral op gebied van strategie, groeimanagement, en performantiemanagement (optimaal resultaten realiseren) in KMO's (MKB's). Deze expertise deelt hij graag af en toe als gastprofessor 'KMO-management en strategie' aan de Associatie Universiteit Gent, en aan de EHSAL Management School in Brussel (de HUBrussel, Hogeschool-Universiteit Brussel), KULeuven en bij diverse andere management training programma's.