KMO-portefeuille voor managementadvies en opleidingen

  •  

4BetterResults.be is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor:

  • Opleiding
  • Advies

 

Deze zaken komen bij 4BetterResults.be in aanmerking om via de KMO-portefeuille te betalen:

  • Ons projectmatig managementadvies komt in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille.
  • Onze bedrijfsinterne opleidingen ook.
  • Onze BOOST-formule (opleiding & advies) komt ook in aanmerking om via de KMO-portefeuille te betalen.

Wat is de KMO-portefeuille en wat van ons managementadvies en van onze managementopleidingen komen hiervoor in aanmerking?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor opleidingen en adviezen om uw bedrijf te verbeteren.

Onze projectmatige managementadviezen komen hiervoor in aanmerking (vb. opmaken van een strategisch plan, strategische heroriëntatie, een groeiplan, …). Bijna alle eerste managementadviezen die we geven in bedrijven zijn projectmatig (een kort project, dat u direct iets oplevert waarmee u aan de slag kunt). Daardoor komen nagenoeg alle eerste adviezen die we geven in aanmerking voor deze subsidie.

Terugkerend management advies, vb. het maandelijks bijeenkomen als Raad van Advies of Raad van Bestuur, komt hiervoor niet in aanmerking.

Onze bedrijfsinterne opleidingen komen hier ook voor in aanmerking. Evenals ons ‘KMO BOOST!’-programma.

Hoeveel subsidie kunt u ontvangen?

Dit hangt af van de grootte van uw onderneming. Een KMO kan tot 7.500 euro subsidie per jaar ontvangen als je aan de voorwaarden voldoet. Een kleine onderneming krijgt 30% subsidie, een middelgrote 20%. Meer details kunnen we samen bespreken als u dat wilt. Alle info vindt u trouwens op de link onderaan.

De KMO-portefeuille aanvragen

De procedure om de subsidie aan te vragen is eenvoudig. Alle info, inclusief de voorwaarden waaraan je moet voldoen om de KMO-portefeuille aan te vragen, vindt u op de site van de KMO-portefeuille.