KMO-portefeuille voor managementadvies en opleidingen

4BetterResults.be is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor:

  • Opleiding:

    • Erkenningsnummer KMO-portefeuille Vlaamse Gemeenschap vooropleiding: DV.O107956
  • Nota: 
    • 4BetterResults was erkend tot 29/10/2020 als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor advies. We hebben deze erkenning momenteel niet verlengd. Er zijn ook andere mogelijkheden voor subsidie. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Deze zaken komen bij 4BetterResults.be in aanmerking om via de KMO-portefeuille te betalen:

  • Ons bedrijfsinterne opleidingen komen in aanmerking voor subsidie via de KMO-portefeuille.
  • Onze BOOST-formule (opleiding & advies) komt ook in aanmerking om via de KMO-portefeuille te betalen.

Belangrijk bij de aanvraag van de KMO-portefeuille:

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie volledig misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan 4BetterResults.be.

Inzake opleiding: Breng je aanvraag dus zo snel mogelijk in orde vanaf het moment dat je je hebt ingeschreven voor een opleiding. Je hoeft daarvoor niet te wachten op de factuur. Elke subsidieaanvraag gebeurt online en je doet dit uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding of uiterlijk 14 dagen na de inschrijving van een online opleiding.

Let op:

  • Als u de KMO-portefeuille nog nooit hebt aangevraagd, kan het wat technische problemen geven. Dit kan tot 10 dagen in beslag nemen. Vraag daarom best meteen uw subsidie aan.
  • Weet ook: 1 dag te laat aanvragen of het verkeerde bedrag invullen, betekent dat u de subsidie mist. Doe het daarom best meteen. Stel dat er iets mis is, kunnen we wellicht nog corrigeren.

Meer informatie over de KMO-portefeuille vind je op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Wat is de KMO-portefeuille en wat van ons managementadvies en van onze managementopleidingen komen hiervoor in aanmerking?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor opleidingen om uw bedrijf te verbeteren.

Onze bedrijfsinterne opleidingen komen hier ook voor in aanmerking. Evenals ons ‘KMO BOOST!’-programma.

Hoeveel subsidie kunt u ontvangen?

Dit hangt af van de grootte van uw onderneming. Een KMO kan tot 7.500 euro subsidie per jaar ontvangen als je aan de voorwaarden voldoet. Een kleine onderneming krijgt 30% subsidie, een middelgrote 20%. Meer details kunnen we samen bespreken als u dat wilt. Alle info vindt u trouwens op de link onderaan.

De KMO-portefeuille aanvragen

De procedure om de subsidie aan te vragen is eenvoudig. Alle info, inclusief de voorwaarden waaraan je moet voldoen om de KMO-portefeuille aan te vragen, vindt u op de site van de KMO-portefeuille.

 

Ondernemers uit Brussel

Ondernemers uit Brussel kunnen geen beroep doen op de KMO-portefeuille, maar kunnen wel de premie aanvragen via www.economie-werk.brussels.be.