Mini-MBA

Voor bedrijfsleiders van KMO’s (België) en mkb’s (Nederland)

Grondige Managementopleiding voor KMO-eigenaars, MKB-zaakvoerders, bestuurder

Realiseer als bedrijfsleider:

Heb je wel eens het gevoel dat er meer in je bedrijf zit?

En dat je het toch wel tof zou vinden, mocht je harde werken beter beloond worden?

Wat zou je er van vinden als gans je team je bedrijf mee vooruit trekt? En dat je resultaten neerzet waarvan je supergelukkig wordt?

 

Wat dacht je er van om eens in de helicopter boven jou bedrijf te zitten, en:

      • Slimme keuzes te maken,
      • Te focussen op minder acties,
      • En veel meer te bereiken?
Managementadvies, opleiding mastermind residentieel seminar ondernemers zaakvoerder MKB KMO Vlaanderen Nederland
Kurt Vandewalle heeft meer dan 80 bedrijven geholpen om minstens 100.000 à 500.000 euro meer te verdienen

“Matthias had me opgebeld.

Hij zag dat er meer zat in het bedrijf waar hij werkte.

Matthias wilde dat we samen met de zaakvoerder kijken wat er mogelijk was. “We werken nu met twee keer zo veel mensen als 2 jaar geleden,” zie Marcel, de bedrijfsleider, “en we verdienen maar de helft zoveel. Kan je daar iets aan doen?”

We zaten een paar keer samen en bepaalden onder andere op welke klanten het bedrijf best zou focussen, en welke ze best niet meer zouden bedienen. We hebben toen samen nagedacht over welke activiteiten ze best wel en niet meer deden, en hoe ze wilden uitblinken door de ogen van de klant. Marcel maakte gaandeweg enkele belangrijke, slimme keuzes.

Een paar maand later belden ze me weer op. Ze waren enthousiast. De gemaakte keuzes brachten goed op. En ze wilden een volgende stap zetten.

Ze blonken meer en meer uit in dat wat ze gekozen hadden. We werkten samen aan de marketing, en bespraken ook enkele belangrijke investeringen. Ook dat maakte hen sterker.

Ze kregen steeds meer fun. Zagen mooie resultaten.

Ze kregen meer lichtjes in de ogen. Tof he?

Enkele maanden later waren ze weer mooi aan het groeien, maar nu groeide de winst nog meer dan de omzet, en ze vroegen om samen het bedrijf wat meer te structureren.

We hebben toen ook het personeelsbestand samen geoptimaliseerd.

Ze hadden ondertussen een sterke naam gecreëerd. Marcel was ondertussen 65 en wilde het wat rustiger aan doen. Hij liet het bedrijf over aan Matthias.

En Matthias wilde er een lap op geven. Veel zaken die hij had gehoord in onze trajecten hadden hem begeesterd. En hij wilde die nu slim en snel invoeren. Hij gaf er met plezier een lap op, als een jonge leeuw. Hij had goed nagedacht over welke acties hij best eerst zou uitvoeren. “Slimme focus geeft sterke resultaten.” Dat wist hij.

Kort daarna hebben we een goed “rechter hand” gezocht voor Matthias, en nu staat het bedrijf klaar om nog grote stappen voorwaarts te zetten.

De winst was in enkele jaren tijd gegroeid van 30.000 euro naar meer dan 600.000 euro. Per jaar. En ieder jaar nog groeiend. Woehoe ! Daar doen we het voor.

Wij hebben dit niet gedaan. Marcel en Matthias hebben het natuurlijk gedaan. Maar deze resultaten schrijven ze zelf toe aan de inzichten die we hen hebben gegeven. Inzichten waardoor ze veel slimmer zijn gaan werken. Inzichten die we ook met jou delen in dit programma.”

We hebben deze en andere managementstrategieën in veel bedrijven toegepast, en onze aanpak steeds verbeterd. Je krijgt in dit programma niet alleen de tips en inzichten die we aan Marcel en Matthias hebben gegeven. Je krijgt ook alle andere inzichten die in andere kleine en middelgrote bedrijven dikwijls bewezen hebben bijzonder goede resultaten te geven.

“We houden niets achter: alles wat zeer goed werkt, krijg je.”

 

"We hebben ondertussen verschillende projecten doorlopen met 4betterresults en zijn werkelijk een ander bedrijf geworden. We leerden professioneel bezig zijn met de onderneming zonder de menselijke kant te verliezen. En niet te vergeten, steeds de focus op (financiële) groei. Want daar draait het uiteindelijk toch om. Ons inziens een aanrader voor iedere KMO die gezond wil groeien."
Koen Vandebuerie, gedreven ondernemer en klant 4BetterResults
Koen Vandebuerie
Zaakvoerder Dakwerken Geldhof-Vermeersch
"Dankzij 4Betterresults wordt er nu tijdgemaakt en nagedacht over de echt belangrijke zaken voor het bedrijf, en dit op een gestructureerde manier. 4Betterresults vervult bovendien een zeer goede klankbordfunctie. Samenwerking verloopt zeer vlot en correct, en de ervaring en kennis wordt zeer geapprecieerd"
Gunter Verherbruggghen
Gunter Verherbrugghen
Zaakvoerder Verherbrugghen BV
“4BetterResults heeft ons toegelaten, door hun bedrijfsgerelateerde expertise, technische en theoretische kennis, een duidelijk inzicht te geven in onze huidige bedrijfssituatie en ons de kennis en know-how bezorgd die ons toelaten om de juiste acties te ondernemen en de focus te versterken
Managementadvies, meer winst maken, strategisch positioneren, managementopleiding
Lode T'Kindt
Bestuurder Aquatechno
Verdien 50.000 à 250.000 euro meer met dezelfde inspanningen-KMO-mkb

Extreme resultaten komen niet vanzelf en ik garandeer je dat ze alleen zullen komen wanneer je zelf gemotiveerd bent. 

Alle tips en inzichten die je hier krijgt hebben in vele tientallen bedrijven bijzonder mooie vruchten afgeworpen. De inzichten hebben bewezen te werken in KMO’s (voor België) of mkb’s (voor Nederland). 

Sommigen hebben er trouwens veel meer mee verdiend dan 250.000 euro.

Alle inzichten, tactieken en tools zijn direct toepasbaar. Aan jou om ze maximaal te laten renderen voor je bedrijf.

Meer bereiken KMO mkb opleiding keuzes maken rendement

SLIMME focus brengt op

Inderdaad: "Less is more."

Als je de juiste keuzes maakt, dan bereik je véél meer.

Op de juiste zaken focussen, zorgt voor veel meer resultaat. Zeker met onze unieke methode. We hebben hier al een paar honderd keer de mooie vruchten van gezien.

Slim kiezen is de kunst.

Daarvoor moet je eerst alle belangrijke hefbomen zien, en daarna jouw meest krachtige selectie maken.

Dat doen we samen in dit traject met jou: stap voor stap.

Ilse Grenelle
Ilse Grenelle
Zaakvoerder Chrilse Consultancy
Lees verder
"Ik ben enthousiast door de cursus gefietst. Goed opgebouwd, goed onderbouwd met heel veel voorbeelden en hier en daar een noot van humor! Kurt Vandewalle staat ook persoonlijk klaar als er een vraag is. Ja, deze cursus heeft mij heel veel bijgebracht. Een aanrader!"
Karina Van Huynegem
Karina Van HuynegemZaakvoerder YM Trans
Lees verder
"Hoe interessant is dat! Maar ik snap nu dat je echt best alle modules doorloopt. Dus dank je wel, ik ben fan!"
Fien Messiaen
Fien MessiaenMedezaakvoerder Windels
Lees verder
“De tijd gaat veel te snel als we bezig zijn met die management inzichten."
Aditya Khanna
Aditya Khanna
Brand Engineer
Lees verder
"Kurt added immense value to the entire business community. People working with him and his mentees are extremely lucky folks I must say."
Hugo Couck
Hugo CouckOpleidingscoördinator EHSAL Management School (EMS Brussel)
Lees verder
Kurt is echte topadviseur die organisaties helpt om betere resultaten te boeken en hun doelen te realiseren. Als gastdocent bij EHSAL Management School Brussel deelt hij op een fantastische wijze zijn uiterst praktische kennis en streeft hij steeds naar topkwaliteit!

Wat deelnemers typisch zeggen over deze docent?

MKB KMO sterker maken opleiding