Wil je Kurt boeken als gastspreker of als workshopleider?

 

 

Kurt Vandewalle

Wil je Kurt boeken als gastspreker?

Diverse bedrijven en ook organisaties (KULeuven, Ugent, HoGent, Voka, Syntra, SBM, …) doen een beroep op Kurt voor inspirerende sessies. Ze appreciëren vooral de vernieuwende inspiratie en de praktische bruikbaarheid.
 
Afhankelijk van jouw noden en wensen kunnen we de sessie aanpassen. Als keynote speaker variëren de sessies van een 45 minuten durende inspirerende keynote tot een volledig driedaags programma.
 
Zijn kernexpertise situeert zich inzake bedrijfsstrategie (‘corporate strategy’), of hoe je op een slimme manier je belangrijkste en zorgvuldig gekozen bedrijfsdoelstellingen bereikt.
 
Misschien wil je een groep KMO-eigenaars of mkb-zaakvoerders inspireren om minder te doen en toch sneller vooruit te gaan? Of wil je een aantal zaakvoerders prikkelen met concrete voorbeelden van bedrijven die hun resultaten sterk hebben verbeterd dor te focussen op de juiste zaken? Of door zichzelf als bedrijf opnieuw uit te vinden? Of misschien ben je eerder op zoek naar een facilitator voor je eerstvolgende interne strategiemeeting?
 
Laat ons weten wat je nodig hebt. Stuur een e-mail naar support @ 4betterresults.be, en als wij u niet kunnen helpen, weten wij vast wel iemand die dat wel kan.
 

Enkele voorbeelden ?

Laten we het samen zeer praktisch maken: we overlopen samen 7 strategische vragen waar we in de praktijk altijd een antwoord op geven.

En we doorlopen een 6-tal bijkomende vragen, die in sommige bedrijven een wereld van verschil maken, en in andere bedrijven zelfs geen aandacht krijgen.

We gaan er gewoon samen rustig door. Stap voor stap. Zodat de deelnemers zeer goed weten wat strategie in de praktijk van een kleine onderneming echt is, en hoe je dit kan gebruiken om met dezelfde energie veel meer te bereiken en je bedrijf veel sterker te maken.

(Dit kan gegeven worden als 1 sessie van pakweg 45 minuten, gaande tot workshops van één of enkele dagen.)

Als je slimme antwoorden wilt geven op je strategische vragen, zijn er hier inzichten, modellen, cijfers voor die je hierbij enorm kunnen helpen.

Want hoe verstandiger je antwoorden op je strategische vragen, hoe krachtiger je strategie, en hoe beter je je doelstellingen bereikt, hoe meer je strategie dus opbrengt. De verschillen zijn enorm. Laten we samen door enkele voorbeelden gaan om dit in de praktijk te illustreren. 

We gaan samen door een stap voor stap methode waar we gaandeweg beslissingen nemen en het aantal strategische acties eerst laten toenemen, om die acties daarna slim en bijzonder sterk te reduceren. 

De kunst is natuurlijk de juiste acties te selecteren.

En dan die acties dan veel meer energie te geven, zodat je met dezelfde energie veel meer bereikt. Er een lap op geven, zoals we zeggen 😉

(Dit kan als afzonderlijke sessie gebracht worden, of als bedrijfsinterne workshop.)

Het is niet altijd wat in de boekjes staat. En in kleine ondernemingen is dit niet hetzelfde als in grote ondernemingen.

Maar wanneer je je ganse team zo ver krijgt dat ze hun schouders onder de strategie plaatsen, dan krijgt je bedrijf (en krijg jij als bedrijfsleider) vleugels. En het is beter dan RedBull 😉

Als we nu niet zien dat ons bedrijf sterk moet zijn, wanneer gaan we dat dan zien?

Het viel me in de twee laatste crisissen op dat onze klanten bijzonder veerkrachtig waren. 95 % van de klanten is er veel beter uit gekomen dan ze er in gegaan zijn. Doordat ze ondertussen al gewoon waren op een bepaalde manier te denken. Ik laat jullie mee genieten van wat er zich afspeelde, en hoe verschillende ondernemers bijzonder sterk uit deze crisis kwamen, zelfs al waren ze soms in het begin van de crisis bijna alles kwijt.

En dat het je mag inspireren. In de hoop dat je het nooit nodig hebt, en in de wetenschap dat de kans reëel is dat het plots broodnodig kan zijn.

Wil je Kurt boeken als workshopleider?

Bij ons kan je terecht voor het boeken van in-company strategische workshops van 1 of enkele dagen.

Praktische strategie-workshops, die je concreet duidelijk op weg helpen naar je krachtige strategie,  gebaseerd op recente inzichten die bewezen hebben te werken in de praktijk.

Wanneer je interesse hebt, neem dan contact op support @ 4betterresults.be. We overleggen dan of we zien of we op de juiste golflengte zitten en of we je met jouw vraag kunnen helpen. We gaan je altijd een eerlijk antwoord geven. En als we zelf niet kunnen helpen, verwijzen we wel door.

Boeken als workshopleider of gastspreker inzake groeimanagement, bedrijfsstrategie of corporate development.

Stuur gerust je vraag naar support @ 4BetterResults.be. We kunnen dan even van gedachten wisselen. Of vul onderstaand formulier in:

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we het E-boek (pdf) best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

We zijn het wettelijk niet verplicht, maar we geloven zo sterk in onze opleidingen,
dat we je deze sterke & eenvoudige garantie geven:

Je weet nooit dat je intekent, en denkt: “hoh, dat is niet echt voor mij”. Geen probleem. Laat het ons weten binnen de 10 dagen (op support@4betterresults.com), we desactiveren je account, en je krijgt je geld terug. Want we willen dat iedere klant tevreden is.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je E-Book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je e-book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Wil je meer winst? Met dezelfde inspanningen?

Unieke, vaak vergeten tips om lekker meer te verdienen 

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Profiteer nu van onze ervaring, pas meteen toe en pluk de vruchten direct.

Wil je meer winst? 

Met dezelfde inspanningen? 

Unieke, vaak vergeten tips die je meteen kan toepassen:

Veel leesplezier !

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming
24 direct toepasbare tips waar bedrijfsleiders niet meteen aan denken