“We helpen gedreven bedrijfsleiders 
van KMO’s en mkb’s 
om betere resultaten te bereiken dan ooit tevoren.”

ervaring in het verbeteren van KMO's en mkb's
0 + jaar
sterk verbeterd door coaching en advies (managementconsulting)
In 0 + bedrijven
managers opgeleid om resultaten te verbeteren
0 +

We helpen je als ondernemer om:

door resultaat-genererende managementinzichten te geven

door een professioneel klankbord te zijn
voor gedreven ondernemers.

Wie helpen wij?

Onze typische klanten zijn gedreven ondernemers, die vrij goed bezig zijn, maar voelen dat er meer in hun bedrijf zit.

En die willen investeren in managementadvies of opleiding of coaching als het veel meer opbrengt dan het kost.

KMO's MKB's 4BetterResults
Sectoren KMO 4BetterResults

Onze typische klanten?

We zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s voor Vlaanderen, mkb’s voor Nederland).

    • Ons aanspreekpunt is altijd de bedrijfseigenaar of de KMO-zaakvoerder (of voor Nederland de mkb-zaakvoerder) of de  zelf. Vanzelfsprekend zijn dat soms meerdere mensen (bedrijfseigenaars, vennoten, partners).
    • De KMO’s / mkb’s die we typisch helpen hebben tussen 0 en 150 werknemers en realiseren een omzet van 200.000 à 15 mio euro. Ze zijn actief in zeer diverse diensten- of productiesectoren. Onze klanten situeren zich vooral in Vlaanderen.
    • Onze klanten appreciëren sterk de no-nonsense praktische bruikbaarheid van ons advies, en vooral de resultaten die ze nadien boeken.

Hoe helpen wij?

Management consulting, management consultancy, management opleiding, KMO mkb ondernemer, zaakvoerder

We geven ideeën. Jij neemt beslissingen.

Samen bekijken we de realiteit van je onderneming en bespreken waar jij als zaakvoerder naar toe wilt. Door daarover te pingpongen, en door nieuwe gezichtspunten in te brengen, zie je andere zaken, of zie je bepaalde issues helderder, en neem je krachtige beslissingen. Die leiden tot acties die je - en vooral je onderneming - veel vooruit helpen.

Ook in de opleidingen geven we u die inzichten die je helpen je realiteit anders te zien, en sterkere, beter onderbouwde managementbeslissingen te nemen.

sterker als ondernemer managementadvies managementopleiding cursus workshop

Hoe we anders zijn? We maken jou sterker (en onszelf overbodig)

Sommige managementconsultants willen dat je afhankelijk wordt van hen. Want dan zit hun agenda vol, en is hun probleem opgelost.

Wij denken juist andersom: wij maken je sterker, en je bedrijf ook, zodat je nadien verder kunt zonder ons. We houden ervan om ons overbodig te maken.

groeimanagement KMO mkb familiebedrijven

We gebruiken enkel ideeën die bewezen hebben te werken in kleine en middelgrote ondernemingen

We baseren ons natuurlijk op academische inzichten.

Maar we beseffen ook dat de meeste inzichten zijn ontstaan in bedrijven van vele duizenden werknemers.

En een klein of middengroot bedrijf is niet hetzelfde als een 'klein groot bedrijf'. Het is niet omdat iets werkt in een groot bedrijf, dat het ook werkt in een kleine onderneming.

Vandaar dat we steeds inzichten gebruiken, die bewezen hebben te werken in KMO's of mkb's. (Een KMO in Vlaanderen is hetzelfde als een mkb in Nederland).

Welke diensten bieden we aan?

Individueel Managementadvies

Kundig klankbord voor gedreven bedrijfsleiders van KMO’s en mkb’s.

Online Managementopleiding

Ontwikkel de topmanager in jou.
Leer waar en wanneer je wilt.

Mini-MBA voor Ondernemers

Realiseer een sterker bedrijf, met een krachtige toekomst, meer energie in het team en 50.000 à 250.000 euro meer winst

Wat klanten over ons zeggen?

We hebben het genoegen heel veel zeer tevreden klanten te hebben. Je vindt hier enkele getuigenissen. We maken altijd dat onze klanten na het uitvoeren van het project, zelfstandig verder kunnen en ons niet meer nodig hebben. Niettegenstaande dit, komen meer dan 80% van onze klanten bij ons terug voor nieuwe (andere) opdrachten. Dit getuigt van hun grote tevredenheid.

Enkele management-advies klanten

Christophe Vandenbussche
Christophe Vandenbussche
Zaakvoerder CMore
Lees verder
Door de samenwerking met 4betterresults, neem ik voor het eerst in 15 jaar tijd om aan mezelf én AAN mijn bedrijf te werken. Ik kan alleen maar ‘dank u wel’ zeggen. Eye opener & ongelofelijke stimulator! Bedankt!
Philippe Malysse
Philippe Malysse
Zaakvoerder Vanraes
Lees verder
"Op maat gebracht advies maakt dat wij een nieuwe wind hebben laten waaien waarmee we alleen heel blij mee zijn. Wij kunnen het andere ondernemers alleen maar ten volle aanraden. Een 2 tal jaar geleden stierf mijn papa, vriend en klankbord. Mijn wereld stortte in, Kurt heeft dit voor een groot stuk opgevangen."
Kim Vanacker
Kim Vanacker
Zaakvoerder De Nachtwacht
Lees verder
"Enkele jaren geleden verloor onze zaak een belangrijke aandeelhouder/zaakvoerder. 4Betterresults heeft ons geholpen om de zaak te herstructureren, het personeel te begeleiden en uiteindelijk het vernieuwde aandeelhouderschap te helpen uitbouwen. Als Kurt er niet zou geweest zijn, weet ik niet of onze zaak nog zou bestaan hebben. Nu zijn we er sterker uitgekomen dan ooit. Best decision ever om met 4betterresults samen te werken. Bedankt Kurt!"
Koen Vandebuerie
Koen VandebuerieZaakvoerder Geldhof-Vermeersch
Lees verder
"We hebben ondertussen verschillende projecten doorlopen met 4betterresults en zijn werkelijk een ander bedrijf geworden. We leerden professioneel bezig zijn met de onderneming zonder de menselijke kant te verliezen. En niet te vergeten, steeds de focus op (financiële) groei. Want daar draait het uiteindelijk toch om. Ons inziens een aanrader voor iedere KMO die gezond wil groeien."
Gunter Verherbruggghen
Gunter VerherbruggghenZaakvoerder Verherbrugghen BV
Lees verder
"Dankzij 4Betterresults wordt er nu tijdgemaakt en nagedacht over de echt belangrijke zaken voor het bedrijf, en dit op een gestructureerde manier. 4Betterresults vervult bovendien een zeer goede klankbordfunctie. Samenwerking verloopt zeer vlot en correct, en de ervaring en kennis wordt zeer geapprecieerd."
Bart & Fien Windels
Bart & Fien Windels
Zaakvoerders WIndels BV (HVAC)
Lees verder
“De tijd gaat veel te snel als we bezig zijn met die management inzichten."
Pierre Christiaens
Pierre Christiaens
Bestuurder zaakvoerder Symo Parasols
Lees verder
“Praktisch en bruikbaar. Snelle focus en vooruit met de geit.”
Rommy Wils
Rommy Wils
Bedrijfseigenaar Globis Consulting
Lees verder
“Snelle reactie, objectief en integer”
Marc Van Tilborgh
Marc Van Tilborgh
General Manager Belgische Keurslagers
Lees verder
“Een zeer degelijk en to the point programma gebracht met als gevolg een praktisch en toepasbaar strategisch plan voor de vzw.”

Enkele management-opleiding klanten

Ilse Grenelle
Ilse Grenelle
Zaakvoerder Chrilse Consultancy
Lees verder
"Ik ben enthousiast door de cursus gefietst. Goed opgebouwd, goed onderbouwd met heel veel voorbeelden en hier en daar een noot van humor! Kurt Vandewalle staat ook persoonlijk klaar als er een vraag is. Ja, deze cursus heeft mij heel veel bijgebracht. Een aanrader!"
Karina Van Huynegem
Karina Van HuynegemZaakvoerder YM Trans
Lees verder
"Hoe interessant is dat! Maar ik snap nu dat je echt best alle modules doorloopt. Dus dank je wel, ik ben fan!"
Roeland Delameilleure
Roeland DelameilleureRetail Banker - Investments at ING
Lees verder
"Kurt bracht op boeiende, anekdotische wijze zijn vakkennis over op de volgende generatie en bood hij de kans om deze ook in de praktijk om te zetten. Ik ben er zeker van dat ik niet de enige alumnus ben die deze mening deelt. Bedankt Kurt!"
Brigitte Loosen
Brigitte LoosenBeleidsmedewerker permanente vorming bij EHSAL Management School
Lees verder
I know Kurt as a much appreciated guest lecturer at the EHSAL Management School. His down to earth approach and critical but kind feedback make him a highly respected tutor. Working with Kurt is a real pleasure. He contributes on a very professional but at the same time very friendly level.
Aditya Khanna
Aditya Khanna
Brand Engineer
Lees verder
"Kurt added immense value to the entire business community. People working with him and his mentees are extremely lucky folks I must say."
Hugo Couck
Hugo CouckOpleidingscoördinator EHSAL Management School (EMS Brussel)
Lees verder
Kurt is echte topadviseur die organisaties helpt om betere resultaten te boeken en hun doelen te realiseren. Als gastdocent bij EHSAL Management School Brussel deelt hij op een fantastische wijze zijn uiterst praktische kennis. Uiteraard staat hij steeds open voor verbeteringen en streeft hij steeds naar topkwaliteit!
Managementadvies, opleiding mastermind residentieel seminar ondernemers zaakvoerder MKB KMO Vlaanderen Nederland
We zijn er om gedreven ondernemers te helpen

“Mijn ouders hadden een kleine onderneming en wellicht daardoor heb ik er met plezier mijn levensmissie van gemaakt om hard werkende ondernemers te helpen met waardevolle managementinzichten zodat ze met dezelfde inspanningen meer bereiken.

Samen met een klein team van sterke resultaatgedreven professionals die op projectbasis worden ingeschakeld, helpen we zaakvoerders, bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen, met progressieve, praktisch bruikbare managementinzichten, zodat ze zo efficiënt mogelijk te geraken waar ze willen geraken.

Hoe zijn we anders?

  • We streven er continu naar jou de beste return te geven voor jouw investering: de beste resultaten voor jouw investering. En we geloven dat we daar een unieke sterke plaats innemen.
  • We maken onszelf (in tegenstelling tot veel andere adviseurs) telkens overbodig. Zodat jij sterker wordt, en ons niet meer nodig hebt om je bedrijf beter en beter te maken.

We zijn niet perfect, maar de resultaten volgens onze klanten zijn vaak indrukwekkend.

Ben je een gedreven ondernemer? Dan helpen we je met plezier zo slim mogelijk te geraken waar jij wilt. Tot binnenkort.”

Kurt Vandewalle

 

Iets meer over Kurt Vandewalle? Klik hier om meer info te hebben over Kurt vandewalle  (of klik hier voor zijn linked-in profiel)

Het team

    • De projecten worden uitgevoerd door een beperkt team van zorgvuldig geselecteerde experten die worden ingezet op basis van de specifieke klantenvraag. We zetten enkel experten in die dezelfde resultaatgedreven mentaliteit hebben; die meer meedenken met de klant dan met zichzelf..
    • Het is op zich niet ons doel om zeer veel klanten te hebben. We willen iedere klant alle aandacht geven die hij verdient en zorgvuldig te helpen het beste van zijn bedrijf te maken.

4BetterResults in een notendop:

 • Wat doen we:
 • Voor wie:
  • Onze gesprekspartner is altijd de zaakvoerder, bedrijfseigenaar, directeur van een kleine of middelgrote onderneming (KMO voor Vlaanderen of MKB voor Nederland)
 • Hoe blinken we uit door de ogen van onze klanten? 
  Klanten appreciëren vooral
  • De resultaten die ze boeken. We denken mee alsof het ons bedrijf is.
  • En we maken je sterk, en ons overbodig.
 • Waarom doen we dit?
  Omdat we een hart hebben voor ondernemers. Goed ondernemen is fun maar niet altijd makkelijk. Eens de resultaten verbeteren, neemt de fun ook toe. En daar helpen we je graag mee.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we het E-boek (pdf) best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

We zijn het wettelijk niet verplicht, maar we geloven zo sterk in onze opleidingen,
dat we je deze sterke & eenvoudige garantie geven:

Je weet nooit dat je intekent, en denkt: “hoh, dat is niet echt voor mij”. Geen probleem. Laat het ons weten binnen de 10 dagen (op support@4betterresults.com), we desactiveren je account, en je krijgt je geld terug. Want we willen dat iedere klant tevreden is.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je E-Book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je e-book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Wil je meer winst? Met dezelfde inspanningen?

Unieke, vaak vergeten tips om lekker meer te verdienen 

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Profiteer nu van onze ervaring, pas meteen toe en pluk de vruchten direct.

Wil je meer winst? 

Met dezelfde inspanningen? 

Unieke, vaak vergeten tips die je meteen kan toepassen:

Veel leesplezier !

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming
24 direct toepasbare tips waar bedrijfsleiders niet meteen aan denken