Opleiding "Performance Management: wijs sturen met doelstellingen"

> Slim je organisatie sturen met slimme doelstellingen

> En verstandig monitoren zodat je efficiënt kan bijsturen

> Op weg naar sterke resultaten

295

Beschrijving

 

Wat kan je na deze opleiding doen?

 • Zorgvuldig jouw doelstellingen bepalen
 • Zorgvuldig de allerbelangrijkste doelstellingen kiezen
 • Jouw onderneming slim sturen op doelstellingen
 • Jouw organisatie monitoren om te weten hoe goed jouw bedrijf bezig is

 

Op welke vragen zal je een praktisch bruikbaar antwoord hebben?

 • Hoe bepaal ik goede doelstellingen?
 • Welke doelstellingen moet ik overwegen? Hoe ben ik zeker dat ik geen belangrijke doelstellingen vergeet om mijn bedrijf wijs te sturen én te monitoren?
 • Hoe communiceer ik die doelstellingen dan naar de werknemers op een optimale manier?
 • Hoe zorg ik e voor dat de doelstellingen leven en optimaal helpen om resultaten neer te zetten?

 

Wat kan het jouw bedrijf opleveren?

 • Betere de doelstellingen realiseren
 • De juiste doelstellingen realiseren
 • Een sportieve cultuur neerzetten, waarbij we samen ‘als bij een sport’ streven naar het realiseren van doelstellingen

 

De inhoud van de opleiding:

 1. Introductie

  • Wat zullen we bespreken in deze module?
  • Waarom met doelstellingen werken?
 1. Hoe doelstellingen slim bepalen?

  • Hoe bepaal je je doelstellingen?
  • Welke financiële doelstellingen kies je?
  • Een volgend niveau: Balanced Scorecard: zinvol voor de KMO? Hoe bouw je die verstandig op?
 1. Hoe je doelstellingen vertalen naar de organisatie; tips uit de praktijk
  • Slim doelstellingen vertalen in je organisatie zodat ze energie geven in je team

Praktisch:

Aantal video’s

Duur video’s

Inclusief tools?

Versie

Beschikbaar vanaf

100 % garantie

7 video’s

1 u 15 min

Ja

Versie 2.0 (2021)

Nu

Ja

 • Leer wanneer je wilt, op eenvoudige wijze op jouw computer, tablet of smartphone. (Zonder bijkomende programma’s te moeten installeren.)
 • Je krijgt toegang gedurende anderhalf jaar. Je krijgt in die periode ook automatisch alle updates zodat je steeds beschikt over de nieuwste video’s en tools.
 • Dergelijke online-opleidingen komen niet in aanmerking om te betalen met de KMO-portefeuille. Gezien je hier evenveel inhoud krijgt als in een ‘traditionele’ face-to-face opleiding van een dag, krijg je eigenlijk al die korting (én je kan leren wanneer je wilt.) Wil je nog een extra korting, nog groter dan die van de KMO-portefeuille? Kies dan voor een combinatiepakket. Vb. het basispakket van onze online-cursussen  financieel en strategisch management voor de KMO-eigenaar (nu met 40% korting), of nog beter: onze top-managementopleiding voor gedreven ondernemers: het “Management Excellence Program” voor KMO-zaakvoerders, nu met nog meer korting. En natuurlijk: met overal de 100% tevredenheidsgarantie.
 • Alle cursussen vertrekken vanaf nul. De inhoud is getoetst in de praktijk en is meteen toepasbaar.
Kurt Vandewalle

Jouw workshopleider

Kurt Vandewalle heeft tot op heden een sterk verschil gemaakt in de resultaten van meerdere honderden bedrijven, als bedrijfsleider en als adviseur van bedrijfsleiders. Hij is sinds de jaren 80 actief als manager en sinds 1998 actief in de consulting- en opleidingsbranche, waar hij diverse consulting-, management- en directie-functies heeft waargenomen.

 

Hij put voor zijn inspiratie uit de ‘international MBA‘ die hij aan Vlerick heeft gevolgd (suma cum laude), en uit uit diverse opleidingen die hij heeft gevolgd bij professoren verbonden aan de beste ‘Business Scholen‘ ter wereld (INSEAD Fontainebleau, IMD Lausanne, London Business School, Harvard, MIT, IESE).

 

Topkennis en vooral praktische ervaring die hij graag ter beschikking stelt van topondernemers.

 

Hij houdt er het meest van betere bedrijfsresultaten te creëren in de praktijk.

 

Daarnaast is hij  enkele dagen per jaar een graag geziene gastprofessor strategie en ondernemerschap aan de Universiteit Gent, aan de opleiding KMO-management van HoGent en aan de K.U.Leuven. De studenten appreciëren vooral de praktische bruikbaarheid en zijn no-nonsense benadering.

 

Voordelen van onze online opleidingen:

-> Alle tools, tips en inzichten die je zal krijgen zijn ontstaan in de praktijk en getoetst. Alleen het allerbeste – dat wat de beste resultaten oplevert in kleine en middelgrote ondernemingen – haalt het om opgenomen te worden in onze online programma’s.
 

-> Leer wanneer je wilt, op eenvoudige wijze op jouw computer, tablet of smartphone. (Zonder bijkomende programma’s te moeten installeren.)

 

-> We hebben respect voor uw tijd: alle opleidingen streven er naar je in een minimum van tijd een maximum aan waardevolle tips, inspiratie, en managmentinzichten te geven. Zaken die je meteen kunt toepassen.

 

-> Belangrijk: geen voorkennis vereist. Alle cursussen vertrekken vanaf nul. Alles wordt in ‘gewone mensentaal’ uitgelegd. Er is geen vooropleiding vereist. 

 

-> En mocht je even twijfelen: we willen alle twijfel wegnemen. Stel dat je ontgoocheld zou zijn over de opleiding, laat het ons weten binnen de 7 dagen na je eerste aankoop (op support@4betterresults.com) en je krijgt je geld van de opleiding integraal terug. (Niet van eventueel uitgevoerde individuele sessies.) 100% zekerheid. Eerlijker kan niet he?