Regelmatig Managementoverleg

Regelmatig overleg met een management expert kan u voor dezelfde energie veel betere resultaten opleveren

Een wijs man heeft goede raadgevers

Vaak horen we uw collega-zaakvoerders zeggen:

 • “Als bedrijfsleider van een KMO sta je er soms alleen voor. Ik zou af en toe iemand naast me willen, een management expert die objectief en met een frisse kijk naar mijn bedrijf kijkt, en met me meedenkt, op management vlak.”
 • “Ik wil managementadvies om mijn bedrijf stap voor stap verbeteren. Mocht iemand maandelijks even met mij zien wat er nu in mijn bedrijf mijn volgende stap is, zou me dat helpen.”
 • “Vroeger was de bedrijfseconomische omgeving wat veiliger, en als het ware wat meer vergevend. Je kon nog eens een fout maken; of zelfs een paar. Nu kan je veel minder fouten maken. Ik zou een management “sparring partner” willen, een bedrijfsadviseur, om van tijd tot tijd van gedachten te wisselen, en zo zekerder te zijn dat ik uitstekend bezig ben.”
 • “We zijn hier met twee die het beleid uitmaken. Het zou fijn zijn, mocht er een derde “onafhankelijke” bij ons zitten op onze meetings. Iemand die professioneel met ons meedenkt en een hart heeft voor ons bedrijf.zo hebben we een soort”Raad van wijzen.”
 • “We zijn veel te klein voor een Raad van Bestuur, maar een klankbord, af en toe, zou wijs zijn.”

Zeer verschillende situaties. Misschien herkent u zich min of meer in één van de situaties? Dan kan het “Regelmatig Management Overleg” voor u geknipt zijn.

De oplossing in een notendop

Het Regelmatig Management Overleg is als volgt:

 • “Regelmatig” betekent: zo vaak als u zelf wenst: maandelijks of iedere twee maand of om de x weken, …
 • “Managementoverleg”:Samen met een bedrijfsadviseur van 4BetterResults.be bespreekt u die aspecten die u wenst te bespreken. Praktisch managementadvies. Vaak maken we samen een systematische agenda op.
 • De management expert van 4BetterResults.be is typisch iemand die veel directie-ervaring heeft aangevuld met een gedegen opleiding, vaak onder meer een MBA aan een gerenommeerde managementschool.

Wanneer is het “Regelmatig Managementoverleg”voor u interessant? 

De belangrijkste redenen waarom zaakvoerders regelmatig hun bedrijf willen bespreken met een externe professional, zijn de volgende:

 • Een klankbordhebben, liefst regelmatig, met iemand die het bedrijf behoorlijk goed kent
 • De kwaliteitvan de management-beslissingenzo hoog mogelijk brengen
 • Stap voor stap het bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Hoe loopt dat concreet?

Hoe vaak gaat het managementoverleg door?

Zo vaak u wenst. In bepaalde periodes kan dit ook wat vaker gebeuren, in andere periodes net wat minder; ook weer zoals u wenst. Dit is flexibel.
Vaak is het goed te starten met 1 keer per maand.

Hoe lang duurt het management overleg?

Meestal een uur of drie; maar ook dit bepaalt u zelf. Soms kan het aangewezen zijn wat intensiever te werken en bijvoorbeeld in blokken van 1 dag te werken.
Weer zoals u beslist. We gaan daar flexibel mee om.

Uw tijdsinvestering?

Het is goed de meeting even voor te bereiden. U haalt er zo meer uit. Het is echter geen vereiste.
De consultant-uitvoerder van 4BetterResults.be bereidt zich echter altijd wat voor (beperkt) en maakt ook een korte schriftelijke weerslag van het besprokene. De totale  tijdsinvestering van de consultant bedraagt daarom per meeting van drie uur ongeveer 4 à  5 uur. De prijs wordt bepaald door het profiel dat u precies zoekt. Neem eens contact, en dan kunnen we samen nagaan welk profiel voor u best is.

Wat wordt er besproken in zo een managementoverleg?

Van klant tot klant heel variërend; die zaken die voor uw bedrijf belangrijk zijn. En vaak is dit bij ieder bedrijf helemaal anders.
Wat we dikwijls zien terug komen, zijn typische managementaspecteninzakehet financiële, de marketing en het operationele (HRM investeringen, …) en met betrekking tot strategische keuzes.
Soms starten we met een korte doorlichting van uw bedrijf, en zoomen dan samen voor een aantal meetings in op dat domein wat het meest aandacht verdient. Dit kan zowel strategie, als marketing, als productie, als structuur, als de omgeving, familiale aandeelhouders, als het puur financiële zijn. Alles wat voor uw bedrijf belangrijk is.

En wat als er eens een specialist nodig is?

Het kan gebeuren dat u op een bepaald moment heel specifieke expertise nodig heeft. Vb. op één specifiek financieel vlak, of op vlak van uw productie. Daar kunnen wij voor zorgen. Dit is net ook een voordeel van 4BetterResults.be. We werken samen met diverse consultants-uitvoerders, die allemaal veel ervaring en kennis hebben over KMO-management. Soms in een heel specifiek domein. En daarnaast kunnen we putten uit zorgvuldig geselecteerde kmo-specialisten in meer dan 30 landen.

Supereenvoudig dus?

Ja. We spreken af wanneer we de eerste keer een halve dag samen zitten, we bespreken samen de managementaspecten van uw bedrijf, en U bepaalt gewoon hoe vaak we samen zitten. En we zijn vertrokken.

Enkele klanten van het Regelmatig Managementoverleg aan het woord?

 • “De positieve benadering en concrete aanpak stimuleert ons om steeds verder actief verder mee te werken”
 • “De inleving in het bedrijf, aanbrengen van nieuwe ideeën, ondersteuning zijn bijzonder waardevol”
 • “Ik ben zeer tevreden over de rustige manier van samenwerken, waar reeds heel goede resultaten uitgekomen zijn. De manier waarop de zaakvoerder advies geeft aan mij is zeer efficiënt, hij heeft ook niet veel tijd nodig om een grondige analyse van de bestaande problemen te maken en pakt deze dan ook direct aan. De positieve ingesteldheid is ook zeker een pluspunt ! Een aanrader om samen mee te werken !”
 • “Aangename samenwerking met leerrijke en bruikbare tips”
 • “Perfecte service ! Goede coaching ! Direct op dezelfde golflengte als onszelf, goede inschatting van problemen en directe aanpak ervan. Hadden we 4betterResults.be maar jaaaaren geleden leren kennen.”

Praktische modaliteiten

 

Prijs en betaling

Voor dit Regelmatig Managementoverleg betaalt u een prijs die afhankelijk is van het profiel van adviseur en de frequentie van de overlegmomenten. Om een duidelijke prijsindicatie te hebben, volstaat het dat u eens samen zit met iemand van 4BetterResults.be. Vanzelfsprekend kunt u pas nadien beslissen of dit managementoverleg iets voor uw bedrijf is.

Deze investering levert vaak een bijzonder groot rendement op. Niet alleen financieel, maar ook inzake groei en continuïteit op lange termijn.We geven speciale kortingen aan kleinere bedrijven, om ze aan te moedigen om te starten met een dergelijk overleg. Dergelijk overleg komt helaas niet in aanmerking voor subsidiëring met de KMO-portefeuille.

Betalingsvoorwaarden en annulatie

 • Gepresteerde sessies worden telkens op het eind van de maand gefactureerd.
 • Annulatie: Ook de annulatievoorwaarden zijn zeer praktisch. Het Regelmatig Managementoverleg kan door u gelijk wanneer stopgezet worden. Alle geplande meetings kunnen tot twee weken voor doorgang geannuleerd worden. Wanneer u later annuleert blijft het bedrag verschuldigd, behalve wanneer er makkelijk een alternatief wordt gevonden.

Wees er snel bij

Het aantal beschikbare adviseurs is niet altijd voldoende groot. Inschrijvingen worden behandeld op een “first come, first served” basis. Dit betekent dat de eerst ingeschrevenen eerst worden geholpen.

Wilt u starten?

Geef ons een seintje en we zitten eens samen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we het E-boek (pdf) best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

We zijn het wettelijk niet verplicht, maar we geloven zo sterk in onze opleidingen,
dat we je deze sterke & eenvoudige garantie geven:

Je weet nooit dat je intekent, en denkt: “hoh, dat is niet echt voor mij”. Geen probleem. Laat het ons weten binnen de 10 dagen (op support@4betterresults.com), we desactiveren je account, en je krijgt je geld terug. Want we willen dat iedere klant tevreden is.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je E-Book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je e-book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Wil je meer winst? Met dezelfde inspanningen?

Unieke, vaak vergeten tips om lekker meer te verdienen 

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Profiteer nu van onze ervaring, pas meteen toe en pluk de vruchten direct.

Wil je meer winst? 

Met dezelfde inspanningen? 

Unieke, vaak vergeten tips die je meteen kan toepassen:

Veel leesplezier !

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming
24 direct toepasbare tips waar bedrijfsleiders niet meteen aan denken