Wat zijn de allerbelangrijkste voordelen van onze  ONLINE-managementopleidingen?

Er zijn – volgens mij – een zestal voordelen zeer belangrijk van onze online managementopleidingen.

 

Het eerste grote voordeel: je begint direct met je managementopleiding

Het eerste is evident: je schrijft in op een bepaald moment; wanneer dat dit ook is, misschien de zaterdagavond om 10 uur, en 1 minuut na 10 kunt u al beginnen met leren.

U hoeft niet te wachten tot wanneer die opleidingsdag plaats vindt.

Als u inschrijft in een traditionele opleiding, wat ook zeer waardevol is, dan moet u eigenlijk wel wachten tot die dag er is om ernaar toe te gaan; Misschien is dat morgen? Maar misschien is dat binnen 2 maand of binnen 3 maand of binnen een half jaar.

Hier niet: je schrijft in en je begint direct.

Je krijgt je paswoorden toegestuurd en je kan direct beginnen.

 

Tweede groot voordeel: je leert wanneer je wilt.

Tweede groot voordeel, wat ook makkelijk te verstaan is denk ik, is dat je leert wanneer je wilt.

Het zijn lessen die vooral bestaan uit video’s en tools en dergelijke meer, en een klein beetje analysewerk en zo van die zaken,… En je doet die dingen wanneer je wilt. Je doet die dingen wanner het je best uitkomt.

En we hebben klanten die eigenlijk liefst ’s nachts die zaken aanpakken. We hebben dan andere klanten die liever de zaterdag namiddag daarvoor vrij houden. Anderen doen dat liever ’s avonds in de week. Of overdag. Whatever you want.

UW agenda bepaalt, en uw keuzes bepalen wanneer u leert. Dat is wel handig. Zeker als ondernemer. Omdat het niet altijd makkelijk is u vrij te maken op gezette tijdstippen.

 

 

Uw tijdsinvestering rendeert véél beter: het derde voordeel

Een derde zeer belangrijk voordeel, en volgens mij is dat een van de belangrijkste, is dat je met een goede online managementopleiding bijzonder, bijzonder, bijzonder efficiënt leert.

Ik heb het genoegen om ook een beetje les te geven als gastprofessor, aan universiteiten en hogescholen, specifiek over corporate strategie (bedrijfsstrategie), en over entrepreneurship. En ik doe dat eigenlijk wel graag. Dat is maar een paar dagen per jaar, maar ik vind dat wel heel plezant. Dat houdt me ook jong, om zo tussen jong geweld te zitten en zo. En ik geef ook wat les in Syntra en SBM en zo van die zaken. Aan bedrijfsleiders. VOKA. En ik doe dat wel allemaal graag.

En daardoor kan ik een beetje vergelijken: hoeveel tijd een dergelijke opleiding in beslag neemt om iets te kunnen overbrengen, en hoeveel tijd je nodig hebt om online te doen. En ik durf toch wel te zeggen dat je makkelijk 2 à 3 keer meer tijd nodig hebt om het in een normale traditionele opleiding – live opleiding – te doen, dan dat je tijd nodig hebt om het in een onlineopleiding te doen.

En dat komt wel voor een groot stuk omdat die online opleidingen beter gestructureerd zijn. Er zit geen overtollige ballast in. Dat wordt er uitgeschrapt. Er zit een logische opbouw in. En zo verder. Als er iets bij moet, dan wordt dat er gewoon ingevoegd. En dan heb je weer een opleiding die een stukje beter is.  En zo op die manier heb je eigenlijk een zeer goed gestructureerd verhaal. Waar geen overtollige ballast in zit. En waarbij je eigenlijk door een bepaald denkproces geloodst wordt,  wat u – in ons geval dan – direct kunt toepassen in uw praktijk.

Dus: de efficiëntie die u hiermee haalt per uur tijdsinvestering, is zeker – in mijn ogen – 2 à 3 keer groter dan in traditionele opleidingen. Zeker als je dan ook nog rekening houdt dat je je voor een traditionele opleiding moet verplaatsen en dergelijke. OK?

Drie zeer belangrijke voordelen voor eigenlijk alle goede managementopleidingen die online aangeboden worden.

 

 

Wat onze managementopleidingen voor ondernemers betreft, zie ik eigenlijk nog 3 zeer belangrijke extra voordelen:

 

1) Je kan alles individueel – in alle vertrouwen – intensief bespreken

Het eerste is dat u overleg kunt bijboeken wanneer u wilt. U kunt ook gewoon een email sturen naar ons met een bepaalde vraag. EN als dat een vraag is die je gewoon op email kunt zetten, en wij kunnen gewoon met een eenvoudig e-mailtje terug antwoorden, dan zullen we dat doen. Maar als u dat wilt kunt u ook extra overleg bijboeken.

Een half uur, een uur, een paar uren… Waarin u de dingen van de opleiding heel intensief met ons bespreekt. Individueel. Vertrouwelijk. Er zit niemand bij. En waar u eigenlijk een zeer goede, optimale fit kunt hebben met uw bedrijf. U kunt hetgeen wat u leert op die manier zeer praktisch, zeer goed toepassen op uw bedrijf. En je hebt dan ook een klankbord om te zien of uw beslissingen, volgens ons dan, wel de juiste zijn of niet.

Moet u dat doen? Nee. U kunt volledig de opleiding volgen zonder individueel advies. Ze is zo opgebouwd. Het is niet nodig. Maar als u het wilt, dan kunt u het.

 

2) Tweede voordeel van onze managementopleidingen: contact met andere cursisten

Een tweede voordeel dat u vindt bij onze opleidingen, is dat we u ook gaan in contact brengen – op een platform – met de andere cursisten. Dat zal wellicht aanleiding geven tot zeer interessante samenwerkingsverbanden. Maar we kunnen daar natuurlijk geen garantie op geven, omdat dat eigenlijk voor een groot stuk dan in jullie handen gaat liggen.

3) Derde voordeel van onze managementopleidingen voor ondernemers: alles is direct toepasbaar in je onderneming

En een derde voordeel dat typisch is voor onze opleiding, is dat je alles wat je leert, op een vrij korte periode kunt toepassen in je bedrijf. Alles is gemaakt om u te helpen om het direct toe te passen in je bedrijf.

Volgt u bijvoorbeeld 1 cursus, dan kunt u die in 1 of 2 weken grondig doorlopen en grondig toepassen in uw bedrijf. Volgt u het volledige traject, de Mini-MBA opleiding, dan spreken we over enkele maanden. Sommige mensen gaan dat in 2 of 3 maand doen, en sommigen gaan dat in meer of in minder tijd doen.

Maar het opleidingsprogramma is zo opgebouwd dat u stap voor stap door een aantal zeer belangrijke inhoudelijke aspecten gaat, gaandeweg een denkwijze opbouwt, de belangrijkste acties destilleert en eigenlijk komt tot een plan van aanpak: dit gaan we in de eerste maanden doen, dit gaan we daarna doen, dit gaan we daarna doen. En ons bedrijf dat staat daarvoor. Enzoverder. Je gaat eigenlijk in een documentje van 3 à 4 bladzijden gans uw “Battle Plan” hebben voor de toekomst. Gans uw “Battle Plan” om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf naar een echt hoger niveau leidt. En zelfs in die periode gaat u al heel veel dingen toegepast hebben en gaat uw bedrijf al aan het verbeteren zijn, aan het veranderen zijn.

De grootste winst gaat komen in – als u de ganse opleiding, de Mini-MBA opleiding volgt – dan gaat de grootste winst wel komen, laten we zeggen, in de eerste 2 jaar nadat u uw denkwerk hebt gedaan. Je gaat daar gerust 2 jaar kunnen aan werken.

Dus als derde voordeel wat eigenlijk typisch is voor onze online management opleidingen, zou ik zeggen: je gaat alles wat je leert direct kunnen toepassen. Is het 1 opleiding: in een week of in twee weken. Is het gans de Mini-MBA opleiding, wellicht in enkele maanden.

Zes zeer belangrijke voordelen die u gaan helpen om uw bedrijf serieus te verbeteren.

Ik zie u in de opleiding.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we het E-boek (pdf) best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

We zijn het wettelijk niet verplicht, maar we geloven zo sterk in onze opleidingen,
dat we je deze sterke & eenvoudige garantie geven:

Je weet nooit dat je intekent, en denkt: “hoh, dat is niet echt voor mij”. Geen probleem. Laat het ons weten binnen de 10 dagen (op support@4betterresults.com), we desactiveren je account, en je krijgt je geld terug. Want we willen dat iedere klant tevreden is.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je E-Book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je e-book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Wil je meer winst? Met dezelfde inspanningen?

Unieke, vaak vergeten tips om lekker meer te verdienen 

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Profiteer nu van onze ervaring, pas meteen toe en pluk de vruchten direct.

Wil je meer winst? 

Met dezelfde inspanningen? 

Unieke, vaak vergeten tips die je meteen kan toepassen:

Veel leesplezier !

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming
24 direct toepasbare tips waar bedrijfsleiders niet meteen aan denken