Aanbieding!

Mini-MBA-opleiding voor ondernemers: onze topopleiding het "Management Excellence Program"

Al onze cursussen in 1 krachtig “stap-voor-stap” pakket:

> Met deze opleiding krijg je gigantisch veel. Een volledig pakket om je onderneming op verschillende fronten te verbeteren.

> Op basis van een doordacht stappenplan, dat frequent getoetst en geoptimaliseerd is in de praktijk.

> En waar je met je bedrijf een half jaar of een jaar kunt aan werken. En zal verbaasd zijn van de resultaten.

> De slimste weg naar meer winst, een sterker bedrijf, een slimmere groei, een beter team, een beter gestructureerd bedrijf.

 

1.795

Beschrijving

Deze cursus werd eerst als 1 samenhangend krachtig stappenplan ontwikkeld, en werd later opgedeeld in diverse onderdelen die apart kunnen gevolgd worden. Het is dus geen samenraapsel van modules, maar werd speciaal voor jou zo ontwikkeld. De stap-voor-stap benadering is goed doordacht en dikwijls toegepast in KMO’s en geoptimaliseerd in de praktijk.

 

Deze mini-MBA is geen vervanging voor een volledige tweejaarlijkse MBA opleiding, maar behandelt in grote lijnen dezelfde thema’s, heel specifiek toegepast op kleinere en middelgrote ondernemingen, op een bijzondere ‘meteen-toepasbare’ manier.

 

Als je deze cursus verstandig toepast, ga je door een gans traject dat je bijzonder veel vruchten zal opleveren.

 

 

 

Waarom nu die uitzonderlijk grote korting? (Tijdelijk)

Dit is een ‘vroege vogel korting’.

Versie 2.0 wordt nu gelanceerd. 8 modules zijn nu al volledig beschikbaar. Je kan dus al starten en heel wat werk verzetten. Wekelijks komen er modules bij. Alle 12 modules zullen volledig beschikbaar zijn tegen ten laatste 2 april 2021.

Omdat je er zo vroeg bij bent geven we je nu een zeer grote korting. En anderhalf jaartoegang tot de cursus. Beter wordt het niet. Laat deze mooie kans niet voorbij gaan en schrijf meteen in.

 

De opleiding in een notendop

 • Dit is een zeer krachtige opleiding, die telkens van nul vertrekt, en waar je stap-voor-stap praktische, meteen bruikbare inspiratie opdoet en beslissingen neemt.
 • Zo pas je gaandeweg alle belangrijke managementdomeinen op jouw bedrijf toe.
 • Je kan bijvoorbeeld iedere week 1 stap (1 opleiding) doorlopen, en zo je bedrijf in 12 weken naar een veel hoger niveau tillen. (Je kan ook sneller of trager als je wilt.) Daarbij structureer je al je beslissingen in 1 zeer goed doordacht, kort (3 à 4 pagina’s) en krachtig Battle Plan.

 

Zo neem je de juiste beslissingen, focus je op de juiste dingen, en werk je slimmer om beter dan ooit tevoren jouw doel te realiseren met jouw bedrijf.

 

Alles wat je tijdens deze opleidingen ziet is gebaseerd op de praktijk en heeft bewezen in de praktijk te werken.

 

Wat kan je na deze opleiding doen?

  • Jouw managementkennis zal toegenomen zijn, en verrijkt met actuele inzichten die wij in de praktijk dikwijls toepassen. Enkel het beste uit onze praktijk (wat best werk) haalt het om in dit programma opgenomen te worden.
  • Daardoor zal je betere managementbeslissingen nemen.
  • Daardoor zal je betere managementresultaten realiseren
  • En zal je zelfvertrouwen en je managementfun toenemen.

 

Heb je moeite om dit te geloven? Wel, probeer het gewoon: je zal zien dat het werkt. Je hebt toch een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden, geld terug. Niets te verliezen. Veel te winnen.

 

Op welke vragen zal je een praktisch bruikbaar antwoord hebben?

  • Hoe versta ik de financiële cijfers van een bedrijf? En hoe kan ik met financiële (of fiscale) experten waardevol overleg voeren? 
  • Hoe kan ik de financiële cijfers verstaan om betere beslissingen te nemen?
  • Hoe kan ik zorgen dat we met ons bedrijf met dezelfde energie meer winst maken? Slimmer groeien (als je dat wilt)?
  • Hoe kan ik meer en betere klanten binnen halen?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf beter structureren? Hoe zorg ik er voor dat we efficiënter werken?
  • Hoe zorg ik voor de juiste werknemers? Hoe vind ik ze? En hoe stuur ik ze dan aan op zo een manier dat het resultaat uitstekend is en de druk op mijn schouders als zaakvoerder afneemt?

En vele andere managementvraagstukken zullen hiernaast opgelost worden.

 

Wat levert het je bedrijf op?

  • Meer winst
  • Meer marge
  • Meer omzet (als je dat wilt)
  • Meer groei (als je dat wilt)
  • Een sterker bedrijf (vb. om over te laten aan de volgende generatie)
  • Een bedrijf dat beter klaar staat voor de toekomst
  • Een sterker team
  • Sterkere personeelsleden
  • Een bedrijf waar efficiënter gewerkt wordt
  • Een duidelijke toekomstvisie
  • Een duidelijk eenvoudig maar krachtig plan van aanpak voor de komende 3 à 5 jaar (jouw Battle Plan)

En vele andere praktische managementaspecten zullen ook verbeteren.

 

De inhoud van de opleiding:

00. Introductie

Deze bijzonder resultaatgerichte online opleiding “Management Excellence ¨Program” (met coaching als optie) is ontworpen voor gedreven KMO-zaakvoerders (MKB-zaakvoerders voor Nederland) die méér willen bereiken met hun zaak. En zich hiervoor willen baseren op inzichten die werken; die bewezen hebben in de praktijk mooie resultaten af te werpen.

Deze introductie helpt je om het maximum te halen uit deze opleiding.

 

01. Financieel Management voor de Entrepreneur

Geen voorkennis nodig: we vertrekken vanaf nul. En u zal meteen alles kunnen toepassen op uw bedrijf. U krijgt een goed financieel inzicht in jouw bedrijf én in dat van anderen. Als ondernemer. Niet als accountant. Betere doelstellingen, betere beslissingen en beter overleg. Een gezonde basis om op te bouwen.

 

02. Maak jouw strategie zeer krachtig en bereik meer.

Werk slimmer, niet harder. Focus op de juiste zaken, en realiseer meer marge. En bereik uw doelstellingen beter. Geef een krachtig antwoord op de 7 strategische basisvragen. Unieke kennis, op basis van ervaring in vele tientallen bedrijven.

 

03. Strategisch management advanced

Versterk uw strategie nog verder en bereik nog meer winst, meer focus en meer power. Creëer een nog sterker bedrijf, waarin alle managementbeslissingen elkaar versterken.

 

04. Financieel management Advanced: nog slimmer beslissen

Kunnen we die investering aan? Welke investering kiezen we best? Hoe ver gaan we inzake kostencalcuaties in KMO’s (MKB’s)? Hoe kunnen we de waarde van onze onderneming vergroten?

 

05. Opleiding Marketing & Sales Management voor de bedrijfsleider: hoe marketing en sales optimaal laten renderen?

Ga slim om met klanten en klantentevredenheid. Optimaliseer uw sales management. En orchestreer en stuur uw marketing acties zodat uw bedrijf er echt veel beter van wordt. Slim. Inventief. Maar boven alles: resultaatgevend.

 

06. People Management: rekruteer krachtig: haal de juiste mensen binnen

De juiste mensen vinden: niet eenvoudig in deze tijden! Die bedrijven die het kunnen zullen de strijd winnen.
Een kunst die niet eenvoudig is, maar die we allemaal kunnen leren.

07. People Management: en haal het beste uit uw mensen

Anders met ‘people management’ omgaan is voor veel van onze klanten dé grote hefboom geweest om magisch te groeien. Niet doen wat anderen doen en hopen op betere resultaten. Maar anders zijn. Beter. En grandioze resultaten neerzetten. Op tijdsefficiënte wijze.

 

07: Performance Management: wijs werken met doelstellingen

Slim bepalen op welk perron je wilt dat je mensen toekomen. En er dan verstandig naar toe werken. Resultaten realiseren door knap te sturen.

 

08: Structureren en slimme, efficiënte, krachtige organisaties bouwen.

Efficiënter werken. Meer “olie” tussen de radertjes, in plaats van zand. Een bedrijf dat groeit of evolueert, moet veranderen. Andere structuren, andere afspraken. Meer bereiken met dezelfde mensen, dezelfde energie. En minder moe zijn ;-). Daar gaat het hier om.

 

09: Hoe maak je een krachtig ‘Batte Plan’ dat écht resultaten afwerpt?

Een unieke no-nonsense manier om jouw krachtig “Battle Plan” te maken dat je sterk helpt om een groot verschil te maken in jouw bedrijf. Minder papier. Meer focus en kracht. Meer resultaat.

 

10. Tips uit de praktijk om je Battle Plan slim in te voeren

Gouden tips uit de praktijk van de vele tientallen ondernemers die u zijn voorgegaan. (Enkel zinvol als je het volledige “Management Excellence Programma” volgt.)

 

11: Uitmuntend leidershap & zelfmanagement

Denk je ook dat er 60 dingen zijn waar je eigenlijk beter zou moeten in worden? Het hoeft niet. Het is al zo druk. Ook hier is focus belangrijk. En: het is zo essentieel dingen gebruiken die écht goed werken. Zodat je een sterk verschil maakt. Als mens, en in jouw bedrijf. Wat jouw mensen opmerken. En jouw hart en jouw energieniveau ook 😉

Praktisch:

 

Aantal video’s

Duur video’s

Inclusief tools?

Versie

Beschikbaar vanaf

100 % garantie

> 100 video’s

(Alle video’s en tools van al onze opleidingen)

> 35 u

Ja

Versie 2.0 (2021)

Niet alles is nu beschikbaar. Daarom krijg je nu ook die uitzonderlijk grote ‘vroege vogel’ korting. 

Je kan zeker al starten met de cursus. 8 van de 12 modules zijn nu al volledig beschikbaar. 

Alle modules zullen volledig beschikbaar zijn tegen ten laatste 2 april 2021.

(De data zie je per module als je dit wenst.)

Ja

 • Leer wanneer je wilt, op eenvoudige wijze op jouw computer, tablet of smartphone. (Zonder bijkomende programma’s te moeten installeren.)
 • Je krijgt toegang gedurende anderhalf jaar. Je krijgt in die periode ook automatisch alle updates zodat je steeds beschikt over de nieuwste video’s en tools.
 • Dergelijke online-opleidingen komen niet in aanmerking om te betalen met de KMO-portefeuille. Gezien je hier evenveel inhoud krijgt als in een ‘traditionele’ face-to-face opleiding van een 12-tal dagen, krijg je eigenlijk al een korting die groter is dan die van de KMO-portefeuille (én je kan leren wanneer je wilt.) Wil je nog een extra korting, veel groter dan die van de KMO-portefeuille? Wacht dan niet langer en teken nu in op dit programma en geniet van een tijdelijke uitzonderlijk grote lanceringskorting van de versie 2.0.
 • En natuurlijk: ook hier geniet je de 100% tevredenheidsgarantie.
 • Alle cursussen vertrekken telkens vanaf nul. De inhoud is getoetst in de praktijk en is meteen toepasbaar.
Kurt Vandewalle

Jouw workshopleider

Kurt Vandewalle heeft tot op heden een sterk verschil gemaakt in de resultaten van meerdere honderden bedrijven, als bedrijfsleider en als adviseur van bedrijfsleiders. Hij is sinds de jaren 80 actief als manager en sinds 1998 actief in de consulting- en opleidingsbranche, waar hij diverse consulting-, management- en directie-functies heeft waargenomen.

 

Hij put voor zijn inspiratie uit de ‘international MBA‘ die hij aan Vlerick heeft gevolgd (suma cum laude), en uit uit diverse opleidingen die hij heeft gevolgd bij professoren verbonden aan de beste ‘Business Scholen‘ ter wereld (INSEAD Fontainebleau, IMD Lausanne, London Business School, Harvard, MIT, IESE).

 

Topkennis en vooral praktische ervaring die hij graag ter beschikking stelt van topondernemers.

 

Hij houdt er het meest van betere bedrijfsresultaten te creëren in de praktijk.

 

Daarnaast is hij  enkele dagen per jaar een graag geziene gastprofessor strategie en ondernemerschap aan de Universiteit Gent, aan de opleiding KMO-management van HoGent en aan de K.U.Leuven. De studenten appreciëren vooral de praktische bruikbaarheid en zijn no-nonsense benadering.

 

Voordelen van onze online opleidingen:

-> Alle tools, tips en inzichten die je zal krijgen zijn ontstaan in de praktijk en getoetst. Alleen het allerbeste – dat wat de beste resultaten oplevert in kleine en middelgrote ondernemingen – haalt het om opgenomen te worden in onze online programma’s.
 

-> Leer wanneer je wilt, op eenvoudige wijze op jouw computer, tablet of smartphone. (Zonder bijkomende programma’s te moeten installeren.)

 

-> We hebben respect voor uw tijd: alle opleidingen streven er naar je in een minimum van tijd een maximum aan waardevolle tips, inspiratie, en managmentinzichten te geven. Zaken die je meteen kunt toepassen.

 

-> Belangrijk: geen voorkennis vereist. Alle cursussen vertrekken vanaf nul. Alles wordt in ‘gewone mensentaal’ uitgelegd. Er is geen vooropleiding vereist. 

 

-> En mocht je even twijfelen: we willen alle twijfel wegnemen. Stel dat je ontgoocheld zou zijn over de opleiding, laat het ons weten binnen de 7 dagen na je eerste aankoop (op support@4betterresults.com) en je krijgt je geld van de opleiding integraal terug. (Niet van eventueel uitgevoerde individuele sessies.) 100% zekerheid. Eerlijker kan niet he?