Aanbieding!

Onze topopleiding: "Mini-MBA-opleiding voor ondernemers"

Al onze cursussen in 1 krachtig “stap-voor-stap” pakket:

> Met deze opleiding krijg je gigantisch veel. Een volledig pakket om je onderneming op verschillende fronten te verbeteren.

> Op basis van zeer waardevolle vernieuwende managementinzichten en een doordacht stappenplan, die frequent getoetst en geoptimaliseerd zijn in de praktijk.

> En waar je met je bedrijf een half jaar of een jaar kunt aan werken. En zal verbaasd zijn van de resultaten.

> De slimste weg naar meer winst, een sterker bedrijf, een slimmere groei, een beter team, een beter gestructureerd bedrijf.

 

2.095

Beschrijving

Waarom nu die uitzonderlijk grote korting? (Tijdelijk)

Dit is een ‘vroege vogel korting’.

Versie 2.0 wordt nu gelanceerd. Alle modules zijn beschikbaar. De laatste details werden zopas afgewerkt.

Omdat je er zo vroeg bij bent geven we je nu een zeer grote korting. En anderhalf jaartoegang tot de cursus. Beter wordt het niet. Laat deze mooie kans niet voorbij gaan en schrijf meteen in.

De prijs zal binnenkort stijgen.

 

De opleiding in een notendop

 • Dit is een zeer krachtige opleiding, waar je stap-voor-stap zeer waardevolle, praktische, meteen bruikbare inspiratie opdoet en beslissingen neemt. We vertrekken bij iedere opleiding telkens vanaf nul: er is geen voorkennis of vooropleiding vereist.
 • Zo pas je gaandeweg alle belangrijke managementdomeinen op jouw bedrijf toe.
 • Je kan bijvoorbeeld iedere week 1 stap (1 opleiding) doorlopen, en zo je bedrijf in 12 weken naar een veel hoger niveau tillen. (Je kan ook sneller of trager als je wilt.) Daarbij structureer je al je beslissingen in 1 zeer goed doordacht, kort (3 à 4 pagina’s) en krachtig Battle Plan.

Zo neem je de juiste beslissingen, focus je op de juiste dingen, en werk je slimmer om beter dan ooit tevoren jouw doel te realiseren met jouw bedrijf.

Alle managementinzichten die je tijdens deze opleiding krijgt, zijn gebaseerd op de praktijk en hebben bewezen in de praktijk te werken.

 

Wat kan je na deze opleiding doen?

  • Jouw managementkennis zal toegenomen zijn, en verrijkt met actuele inzichten die wij in de praktijk dikwijls toepassen. Enkel het beste uit onze praktijk (wat best werk) haalt het om in dit programma opgenomen te worden.
  • Daardoor zal je betere managementbeslissingen nemen.
  • Daardoor zal je betere managementresultaten realiseren
  • En zal je zelfvertrouwen en je managementfun toenemen.

Heb je moeite om dit te geloven? Wel, probeer het gewoon: je zal zien dat het werkt. Je hebt toch een 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden, geld terug. Niets te verliezen. Veel te winnen.

 

Op welke vragen zal je een praktisch bruikbaar antwoord hebben?

  • Hoe versta ik de financiële cijfers van een bedrijf? En hoe kan ik met financiële (of fiscale) experten waardevol overleg voeren? 
  • Hoe kan ik de financiële cijfers verstaan om betere beslissingen te nemen?
  • Hoe kan ik zorgen dat we met ons bedrijf met dezelfde energie meer winst maken? Slimmer groeien (als je dat wilt)?
  • Hoe kan ik meer en betere klanten binnen halen?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf beter structureren? Hoe zorg ik er voor dat we efficiënter werken?
  • Hoe zorg ik voor de juiste werknemers? Hoe vind ik ze? En hoe stuur ik ze dan aan op zo een manier dat het resultaat uitstekend is en de druk op mijn schouders als zaakvoerder afneemt?

En vele andere managementvraagstukken zullen hiernaast opgelost worden.

 

Wat levert het je bedrijf op?

  • Meer winst
  • Meer marge
  • Meer omzet (als je dat wilt)
  • Meer groei (als je dat wilt)
  • Een sterker bedrijf (vb. om over te laten aan de volgende generatie)
  • Een bedrijf dat beter klaar staat voor de toekomst
  • Een sterker team
  • Sterkere personeelsleden
  • Een bedrijf waar efficiënter gewerkt wordt
  • Een duidelijke toekomstvisie
  • Een duidelijk eenvoudig maar krachtig plan van aanpak voor de komende 3 à 5 jaar (jouw Battle Plan)

En vele andere praktische managementaspecten zullen ook verbeteren.

 

De inhoud van de opleiding:

00. Introductie

Deze bijzonder resultaatgerichte online opleiding “Mini-MBA opleiding” is ontworpen voor gedreven KMO-zaakvoerders (MKB-zaakvoerders voor Nederland) die méér willen bereiken met hun zaak. En zich hiervoor willen baseren op inzichten die werken; die bewezen hebben in de praktijk mooie resultaten af te werpen.

Deze introductie helpt je om het maximum te halen uit deze opleiding.

 

01. Financieel Management voor de Entrepreneur

Geen voorkennis nodig: we vertrekken vanaf nul. En u zal meteen alles kunnen toepassen op uw bedrijf. U krijgt een goed financieel inzicht in jouw bedrijf én in dat van anderen. Als ondernemer. Niet als accountant. Betere doelstellingen, betere beslissingen en beter overleg. Een gezonde basis om op te bouwen.

 

02. Maak jouw strategie zeer krachtig en bereik meer.

Werk slimmer, niet harder. Focus op de juiste zaken, en realiseer meer marge. En bereik uw doelstellingen beter. Geef een krachtig antwoord op de 7 strategische basisvragen. Unieke kennis, op basis van ervaring in vele tientallen bedrijven.

 

03. Strategisch management advanced

Versterk uw strategie nog verder en bereik nog meer winst, meer focus en meer power. Creëer een nog sterker bedrijf, waarin alle managementbeslissingen elkaar versterken.

 

04. Financieel management Advanced: nog slimmer beslissen

Kunnen we die investering aan? Welke investering kiezen we best? Hoe ver gaan we inzake kostencalcuaties in KMO’s (MKB’s)? Hoe kunnen we de waarde van onze onderneming vergroten?

 

05. Opleiding Marketing & Sales Management voor de bedrijfsleider: hoe marketing en sales optimaal laten renderen?

Ga slim om met klanten en klantentevredenheid. Optimaliseer uw sales management. En orchestreer en stuur uw marketing acties zodat uw bedrijf er echt veel beter van wordt. Slim. Inventief. Maar boven alles: resultaatgevend.

 

06. People Management: rekruteer krachtig: haal de juiste mensen binnen

De juiste mensen vinden: niet eenvoudig in deze tijden! Die bedrijven die het kunnen zullen de strijd winnen.
Een kunst die niet eenvoudig is, maar die we allemaal kunnen leren.

07. People Management: en haal het beste uit uw mensen

Anders met ‘people management’ omgaan is voor veel van onze klanten dé grote hefboom geweest om magisch te groeien. Niet doen wat anderen doen en hopen op betere resultaten. Maar anders zijn. Beter. En grandioze resultaten neerzetten. Op tijdsefficiënte wijze.

 

08: Performance Management: wijs werken met doelstellingen

Slim bepalen op welk perron je wilt dat je mensen toekomen. En er dan verstandig naar toe werken. Resultaten realiseren door knap te sturen.

 

09: Structureren en slimme, efficiënte, krachtige organisaties bouwen.

Efficiënter werken. Meer “olie” tussen de radertjes, in plaats van zand. Een bedrijf dat groeit of evolueert, moet veranderen. Andere structuren, andere afspraken. Meer bereiken met dezelfde mensen, dezelfde energie. En minder moe zijn ;-). Daar gaat het hier om.

 

10: Hoe maak je een krachtig ‘Batte Plan’ dat écht resultaten afwerpt?

Een unieke no-nonsense manier om jouw krachtig “Battle Plan” te maken dat je sterk helpt om een groot verschil te maken in jouw bedrijf. Minder papier. Meer focus en kracht. Meer resultaat.

 

11. Tips uit de praktijk om je Battle Plan slim in te voeren

Gouden tips uit de praktijk van de vele tientallen ondernemers die u zijn voorgegaan. (Enkel zinvol als je het volledige “Management Excellence Programma” volgt.)

 

12: Uitmuntend leidershap & zelfmanagement

Denk je ook dat er 60 dingen zijn waar je eigenlijk beter zou moeten in worden? Het hoeft niet. Het is al zo druk. Ook hier is focus belangrijk. En: het is zo essentieel dingen gebruiken die écht goed werken. Zodat je een sterk verschil maakt. Als mens, en in jouw bedrijf. Wat jouw mensen opmerken. En jouw hart en jouw energieniveau ook 😉

online opleiding met garantie: niet tevreden, geld terug
We staan achter de kwaliteit van ons werk. Als je zou vinden dat de opleiding niet voldoet, krijg je je volledige vergoeding terug. Zo ben je 100% zeker.

“Veruit de beste online management opleidingen voor ondernemers”? Meen je dat nu echt? 

Wel, we zien echt geen alternatieven inzake online managementopleidingen voor bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen die inhoudelijk sterker zijn.  

Misschien denk je: “Jaja, je hebt gemakkelijk spreken. Marketing-talk he…”

 

OK. Daag ons maar uit ;-).

 

Laten we daarom bewijzen dat we dit geloven en de daad bij het woord voegen: als je inschrijft voor een opleiding, en je vindt dat de opleiding niet voldoet? Wel, laat het ons gewoon weten op support@4betterresults.be, we stoppen je account, en je krijgt je geld terug. Er is maar één voorwaarde: laat het ons weten binnen de tien dagen na inschrijving. Fair he?

 

En zo ben jij 100% zeker dat je alleen geld uitgeeft aan iets wat je echt waardevol vindt.

(Eerlijker kan niet he? Wij zien toch niet meteen hoe.) Alvast tot in de cursus.

 

Deze garantie geldt op AL onze online opleidingen.

Kurt Vandewalle

Jouw workshopleider

Reeds meer dan 20 jaar volgt Kurt Vandewalle zijn passie: bedrijfsleiders helpen om hun bedrijf beter te maken. Zo heeft hij tot op heden een sterk verschil gemaakt in de resultaten van meerdere honderden bedrijven, als bedrijfsleider en als adviseur van bedrijfsleiders. Hij is sinds de jaren 90 actief als manager en sinds 1998 actief in de consulting- en opleidingsbranche, waar hij diverse consulting-, management- en directie-functies heeft waargenomen.

 

Hij put zijn inspiratie vooral uit

 

> Zijn praktijkervaring als manager en zaakvoerder, onder andere in de consulting branche

> Zijn uitgebreide ervaring als adviseur-vertrouwenspersoon van zaakvoerders

> De ‘international MBA‘ die hij aan Vlerick heeft gevolgd (suma cum laude), en diverse andere opleidingen die hij heeft gevolgd bij professoren verbonden aan de top ‘Business Scholen’ ter wereld (INSEAD Fontainebleau, IMD Lausanne, London Business School, Harvard, MIT, IESE).

 

 

Hij houdt er het meest van betere bedrijfsresultaten te creëren in de praktijk. De verschillen die hij op dit vlak heeft gerealiseerd zijn vaak indrukwekkend.

 

Daarnaast is hij  enkele dagen per jaar een graag geziene gastprofessor strategie en ondernemerschap aan de Universiteit Gent, aan de K.U.Leuven en aan de opleiding KMO-management van HoGent. De studenten appreciëren vooral de praktische bruikbaarheid en zijn no-nonsense benadering.

Praktisch:

> Je start wanneer je wilt

> En je leert op eigen tempo

Alles is direct toepasbaar. De cursussen zijn zeer efficiënt opgebouwd: per cursus heb je 4 à 6 uur nodig (inclusief toepassing) 

> De cursus is in het Nederlands

> Iedere cursus bevat video’s, praktijkvoorbeelden, en waar relevant: tools om het meteen toe te passen

> Online cursussen die u kunt volgen wanneer je wenst, komen niet in aanmerking om met de KMO-portefeuille betaald te worden. 

> Iedere cursus vertrekt vanaf nul. Geen voorkennis vereist

Technisch

> Meteen na je inschrijving krijg je je paswoord. Je kan direct aan de slag.

> Je hebt geen software-installaties nodig

> Je krijgt toegang gedurende anderhalf jaar

> Je krijgt automatisch alle updates in die periode 

Wat maakt onze opleidingen zo anders?

> Onze opleidingen zijn specifiek ontworpen voor ondernemers, eigenaars-zaakvoerders van kleine of middelgrote ondernemingen


> Alles wat je ziet is gebaseerd op de praktijk. Niet enkel op theorie. Enkel datgene wat vaak bewezen heeft zeer goed te werken in de praktijk wordt in de cursus opgenomen


> We zijn zo zeker van de inhoud dat we je een unieke garantie geven


Zaakvoerders hebben vaak heel weinig tijd.
Daarom is alles zo opgezet dat je in een minimum van tijd, een maximum aan rendement bekomt.

En: als je dat wilt (niet noodzakelijk), kan je ook nog individueel overleg bijboeken: een zeer efficiënte wijze om alles wat je toepast op je bedrijf nog te verfijnen.

online opleiding met garantie: niet tevreden, geld terug
We staan achter de kwaliteit van ons werk. Als je zou vinden dat de opleiding niet voldoet, krijg je je volledige vergoeding terug. Zo ben je 100% zeker.

“Veruit de beste online management opleidingen voor ondernemers”? Meen je dat nu echt? 

Wel, we zien echt geen alternatieven inzake online managementopleidingen voor bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen die inhoudelijk sterker zijn.  

Misschien denk je: “Jaja, je hebt gemakkelijk spreken. Marketing-talk he…”

 

OK. Daag ons maar uit ;-).

 

Laten we daarom bewijzen dat we dit geloven en de daad bij het woord voegen: als je inschrijft voor een opleiding, en je vindt dat de opleiding niet voldoet? Wel, laat het ons gewoon weten op support@4betterresults.be, we stoppen je account, en je krijgt je geld terug. Er is maar één voorwaarde: laat het ons weten binnen de tien dagen na inschrijving. Fair he?

 

En zo ben jij 100% zeker dat je alleen geld uitgeeft aan iets wat je echt waardevol vindt.

(Eerlijker kan niet he? Wij zien toch niet meteen hoe.) Alvast tot in de cursus.

 

Deze garantie geldt op AL onze online opleidingen.