Aanbieding!

Basis Starterspakket: cursus Financieel en Strategisch Management voor de KMO-zaakvoerder

> Voor ondernemingen zonder werknemers

> U krijgt hierbij naast de introductie: de 2 financiële opleidingen, de 2 strategische opleidingen en de opleiding “Hoe maak je een krachtig Battle Plan?”

> En nu voor de eerste 20 inschrijvers: een extra mooie lanceringskorting.

> En natuurlijk onze 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u helemaal zeker bent dat het u alleen iets kost, als je het goed vindt.

995

Beschrijving

Deze sessies vormen samen het fundament dat je nodig hebt om jouw bedrijf te veranderen. Goed om mee te beginnen, zeker als je niet meteen van plan bent om met personeel te werken. Het zal je al heel veel opleveren. 

 

Wat kan je na deze opleiding doen?

 • Je zal je strategie duidelijk bepalen voor je bedrijf: wat je wel of niet doet, voor wie, hoe je uitblinkt door de ogen van de klant, welke basisstrategie je volgt, welke ‘geheime’ strategische wapens je wilt gebruiken
 • Dit zal betekenen dat je veel beter weet waar je naar toe wilt, en een duidelijkere koers zal varen. Je zal daardoor betere managementbeslissingen nemen, die leiden tot betere resultaten.
 • Je zal ook financieel inzicht hebben, waardoor je niet alleen waardevolle gesprekken kunt voeren met de accountant, maar ook betere financiële beslissingen zal kunnen nemen
 • Je kan je belangrijkste beslissing in deze thema’s en belangrijkste acties op een praktische manier bundelen, in een krachtig richtinggevend document van 2 à 3 bladzijden.

Op welke vragen zal je een praktisch bruikbaar antwoord hebben?

 • Wat is strategie voor een KMO? En wat is dat voor mijn KMO?
 • Hoe bepaal ik concreet mijn strategie? Hoe maak ik mijn strategie krachtig, zodat ik op een slimmere manier werk en met dezelfde energie meer resultaten bereik?
 • Wat zijn de belangrijkste financiële begrippen, en hoe kan ik die verstaan als ondernemer? Hoe kan ik die gebruiken om beter te zien hoe goed ik wel of niet bezig ben? En hoe kan ik die gebruiken om goed te bepalen waar ik naar toe wil?
 • Hoe kan ik de financiële cijfers gebruiken om mijn eigen onderneming beter te verstaan? En om die van mijn concurrenten beter te verstaan?
 • Hoe kan ik mijn belangrijkste beslissingen bundelen op een eenvoudige manier, zodat ik het echt in de praktijk als energie-gevende leidraad kan gebruiken voor mijn bedrijf?

Wat kan het jouw bedrijf opleveren?

 • Meer winst
 • Een sterker bedrijf
 • Een duidelijker richting
 • Door deze inzichten zal je slimmer werken en meer bereiken met dezelfde energie

De inhoud van de opleiding

Naast de introductie, krijgt u toegang tot deze cursussen:

Sommige van deze onderdelen (financieel management basis, strategie basis) zijn nu al beschikbaar. Alle delen van deze opleiding zijn ten laatste tegen 26 april beschikbaar. Je kan nu al inschrijven en starten, en je wordt persoonlijk verwittigd zodra volgende delen online staan. 

 

Praktisch

 • Leer wanneer je wilt, op eenvoudige wijze op jouw computer, tablet of smartphone. (Zonder bijkomende programma’s te moeten installeren.)
 • Je krijgt toegang gedurende anderhalf jaar. Je krijgt in die periode ook automatisch alle updates zodat je steeds beschikt over de nieuwste video’s en tools.
 • Dergelijke online-opleidingen komen niet in aanmerking om te betalen met de KMO-portefeuille. Gezien je hier evenveel inhoud krijgt als in een ‘traditionele’ face-to-face opleiding van een dag, krijg je eigenlijk al die korting (én je kan leren wanneer je wilt.) Wil je nog een extra korting, nog groter dan die van de KMO-portefeuille? Kies dan voor een combinatiepakket. Vb. het basispakket van onze online-cursussen  financieel en strategisch management voor de KMO-eigenaar (nu met 40% korting), of nog beter: onze top-managementopleiding voor gedreven ondernemers: het “Management Excellence Program” voor KMO-zaakvoerders, nu met nog meer korting. En natuurlijk: met overal de 100% tevredenheidsgarantie.
 • Alle cursussen vertrekken vanaf nul. De inhoud is getoetst in de praktijk en is meteen toepasbaar.
Kurt Vandewalle

Jouw workshopleider

Reeds meer dan 20 jaar volgt Kurt Vandewalle zijn passie: bedrijfsleiders helpen om hun bedrijf beter te maken. Zo heeft hij tot op heden een sterk verschil gemaakt in de resultaten van meerdere honderden bedrijven, als bedrijfsleider en als adviseur van bedrijfsleiders. Hij is sinds de jaren 90 actief als manager en sinds 1998 actief in de consulting- en opleidingsbranche, waar hij diverse consulting-, management- en directie-functies heeft waargenomen.

 

Hij put zijn inspiratie vooral uit

 

> Zijn praktijkervaring als manager en zaakvoerder, onder andere in de consulting branche

> Zijn uitgebreide ervaring als adviseur-vertrouwenspersoon van zaakvoerders

> De ‘international MBA‘ die hij aan Vlerick heeft gevolgd (suma cum laude), en diverse andere opleidingen die hij heeft gevolgd bij professoren verbonden aan de top ‘Business Scholen’ ter wereld (INSEAD Fontainebleau, IMD Lausanne, London Business School, Harvard, MIT, IESE).

 

 

Hij houdt er het meest van betere bedrijfsresultaten te creëren in de praktijk. De verschillen die hij op dit vlak heeft gerealiseerd zijn vaak indrukwekkend.

 

Daarnaast is hij  enkele dagen per jaar een graag geziene gastprofessor strategie en ondernemerschap aan de Universiteit Gent, aan de K.U.Leuven en aan de opleiding KMO-management van HoGent. De studenten appreciëren vooral de praktische bruikbaarheid en zijn no-nonsense benadering.

Praktisch:

> Je start wanneer je wilt

> En je leert op eigen tempo

Alles is direct toepasbaar. De cursussen zijn zeer efficiënt opgebouwd: per cursus heb je 4 à 6 uur nodig (inclusief toepassing) 

> De cursus is in het Nederlands

> Iedere cursus bevat video’s, praktijkvoorbeelden, en waar relevant: tools om het meteen toe te passen

> Online cursussen die u kunt volgen wanneer je wenst, komen niet in aanmerking om met de KMO-portefeuille betaald te worden. 

> Iedere cursus vertrekt vanaf nul. Geen voorkennis vereist

Technisch

> Meteen na je inschrijving krijg je je paswoord. Je kan direct aan de slag.

> Je hebt geen software-installaties nodig

> Je krijgt toegang gedurende anderhalf jaar

> Je krijgt automatisch alle updates in die periode 

Wat maakt onze opleidingen zo anders?

> Onze opleidingen zijn specifiek ontworpen voor ondernemers, eigenaars-zaakvoerders van kleine of middelgrote ondernemingen


> Alles wat je ziet is gebaseerd op de praktijk. Niet enkel op theorie. Enkel datgene wat vaak bewezen heeft zeer goed te werken in de praktijk wordt in de cursus opgenomen


> We zijn zo zeker van de inhoud dat we je een unieke garantie geven


Zaakvoerders hebben vaak heel weinig tijd.
Daarom is alles zo opgezet dat je in een minimum van tijd, een maximum aan rendement bekomt.

En: als je dat wilt (niet noodzakelijk), kan je ook nog individueel overleg bijboeken: een zeer efficiënte wijze om alles wat je toepast op je bedrijf nog te verfijnen.

online opleiding met garantie: niet tevreden, geld terug
We staan achter de kwaliteit van ons werk. Als je zou vinden dat de opleiding niet voldoet, krijg je je volledige vergoeding terug. Zo ben je 100% zeker.

“Veruit de beste online management opleidingen voor ondernemers”? Meen je dat nu echt? 

Wel, we zien echt geen alternatieven inzake online managementopleidingen voor bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen die inhoudelijk sterker zijn.  

Misschien denk je: “Jaja, je hebt gemakkelijk spreken. Marketing-talk he…”

 

OK. Daag ons maar uit ;-).

 

Laten we daarom bewijzen dat we dit geloven en de daad bij het woord voegen: als je inschrijft voor een opleiding, en je vindt dat de opleiding niet voldoet? Wel, laat het ons gewoon weten op support@4betterresults.be, we stoppen je account, en je krijgt je geld terug. Er is maar één voorwaarde: laat het ons weten binnen de tien dagen na inschrijving. Fair he?

 

En zo ben jij 100% zeker dat je alleen geld uitgeeft aan iets wat je echt waardevol vindt.

(Eerlijker kan niet he? Wij zien toch niet meteen hoe.) Alvast tot in de cursus.

 

Deze garantie geldt op AL onze online opleidingen.