Aanbieding!

Basis Starterspakket: cursus Financieel en Strategisch Management voor de KMO-zaakvoerder

> Voor ondernemingen zonder werknemers

> U krijgt hierbij naast de introductie: de 2 financiële opleidingen, de 2 strategische opleidingen en de opleiding “Hoe maak je een krachtig Battle Plan?”

> En nu voor de eerste 20 inschrijvers: een extra mooie lanceringskorting.

> En natuurlijk onze 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u helemaal zeker bent dat het u alleen iets kost, als je het goed vindt.

995

Beschrijving

Deze sessies vormen samen het fundament dat je nodig hebt om jouw bedrijf te veranderen. Goed om mee te beginnen, zeker als je niet meteen van plan bent om met personeel te werken. Het zal je al heel veel opleveren. 

 

Wat kan je na deze opleiding doen?

 • Je zal je strategie duidelijk bepalen voor je bedrijf: wat je wel of niet doet, voor wie, hoe je uitblinkt door de ogen van de klant, welke basisstrategie je volgt, welke ‘geheime’ strategische wapens je wilt gebruiken
 • Dit zal betekenen dat je veel beter weet waar je naar toe wilt, en een duidelijkere koers zal varen. Je zal daardoor betere managementbeslissingen nemen, die leiden tot betere resultaten.
 • Je zal ook financieel inzicht hebben, waardoor je niet alleen waardevolle gesprekken kunt voeren met de accountant, maar ook betere financiële beslissingen zal kunnen nemen
 • Je kan je belangrijkste beslissing in deze thema’s en belangrijkste acties op een praktische manier bundelen, in een krachtig richtinggevend document van 2 à 3 bladzijden.

Op welke vragen zal je een praktisch bruikbaar antwoord hebben?

 • Wat is strategie voor een KMO? En wat is dat voor mijn KMO?
 • Hoe bepaal ik concreet mijn strategie? Hoe maak ik mijn strategie krachtig, zodat ik op een slimmere manier werk en met dezelfde energie meer resultaten bereik?
 • Wat zijn de belangrijkste financiële begrippen, en hoe kan ik die verstaan als ondernemer? Hoe kan ik die gebruiken om beter te zien hoe goed ik wel of niet bezig ben? En hoe kan ik die gebruiken om goed te bepalen waar ik naar toe wil?
 • Hoe kan ik de financiële cijfers gebruiken om mijn eigen onderneming beter te verstaan? En om die van mijn concurrenten beter te verstaan?
 • Hoe kan ik mijn belangrijkste beslissingen bundelen op een eenvoudige manier, zodat ik het echt in de praktijk als energie-gevende leidraad kan gebruiken voor mijn bedrijf?

Wat kan het jouw bedrijf opleveren?

 • Meer winst
 • Een sterker bedrijf
 • Een duidelijker richting
 • Door deze inzichten zal je slimmer werken en meer bereiken met dezelfde energie

De inhoud van de opleiding

Naast de introductie, krijgt u toegang tot deze cursussen:

Sommige van deze onderdelen (financieel management basis, strategie basis) zijn nu al beschikbaar. Alle delen van deze opleiding zijn ten laatste tegen 26 april beschikbaar. Je kan nu al inschrijven en starten, en je wordt persoonlijk verwittigd zodra volgende delen online staan. 

 

Praktisch

 • Leer wanneer je wilt, op eenvoudige wijze op jouw computer, tablet of smartphone. (Zonder bijkomende programma’s te moeten installeren.)
 • Je krijgt toegang gedurende anderhalf jaar. Je krijgt in die periode ook automatisch alle updates zodat je steeds beschikt over de nieuwste video’s en tools.
 • Dergelijke online-opleidingen komen niet in aanmerking om te betalen met de KMO-portefeuille. Gezien je hier evenveel inhoud krijgt als in een ‘traditionele’ face-to-face opleiding van een dag, krijg je eigenlijk al die korting (én je kan leren wanneer je wilt.) Wil je nog een extra korting, nog groter dan die van de KMO-portefeuille? Kies dan voor een combinatiepakket. Vb. het basispakket van onze online-cursussen  financieel en strategisch management voor de KMO-eigenaar (nu met 40% korting), of nog beter: onze top-managementopleiding voor gedreven ondernemers: het “Management Excellence Program” voor KMO-zaakvoerders, nu met nog meer korting. En natuurlijk: met overal de 100% tevredenheidsgarantie.
 • Alle cursussen vertrekken vanaf nul. De inhoud is getoetst in de praktijk en is meteen toepasbaar.
Kurt Vandewalle

Jouw workshopleider

Kurt Vandewalle heeft tot op heden een sterk verschil gemaakt in de resultaten van meerdere honderden bedrijven, als bedrijfsleider en als adviseur van bedrijfsleiders. Hij is sinds de jaren 80 actief als manager en sinds 1998 actief in de consulting- en opleidingsbranche, waar hij diverse consulting-, management- en directie-functies heeft waargenomen.

 

Hij put voor zijn inspiratie uit de ‘international MBA‘ die hij aan Vlerick heeft gevolgd (suma cum laude), en uit uit diverse opleidingen die hij heeft gevolgd bij professoren verbonden aan de beste ‘Business Scholen‘ ter wereld (INSEAD Fontainebleau, IMD Lausanne, London Business School, Harvard, MIT, IESE).

 

Topkennis en vooral praktische ervaring die hij graag ter beschikking stelt van topondernemers.

 

Hij houdt er het meest van betere bedrijfsresultaten te creëren in de praktijk.

 

Daarnaast is hij  enkele dagen per jaar een graag geziene gastprofessor strategie en ondernemerschap aan de Universiteit Gent, aan de opleiding KMO-management van HoGent en aan de K.U.Leuven. De studenten appreciëren vooral de praktische bruikbaarheid en zijn no-nonsense benadering.

 

Voordelen van onze online opleidingen:

-> Alle tools, tips en inzichten die je zal krijgen zijn ontstaan in de praktijk en getoetst. Alleen het allerbeste – dat wat de beste resultaten oplevert in kleine en middelgrote ondernemingen – haalt het om opgenomen te worden in onze online programma’s.
 

-> Leer wanneer je wilt, op eenvoudige wijze op jouw computer, tablet of smartphone. (Zonder bijkomende programma’s te moeten installeren.)

 

-> We hebben respect voor uw tijd: alle opleidingen streven er naar je in een minimum van tijd een maximum aan waardevolle tips, inspiratie, en managmentinzichten te geven. Zaken die je meteen kunt toepassen.

 

-> Belangrijk: geen voorkennis vereist. Alle cursussen vertrekken vanaf nul. Alles wordt in ‘gewone mensentaal’ uitgelegd. Er is geen vooropleiding vereist. 

 

-> En mocht je even twijfelen: we willen alle twijfel wegnemen. Stel dat je ontgoocheld zou zijn over de opleiding, laat het ons weten binnen de 7 dagen na je eerste aankoop (op support@4betterresults.com) en je krijgt je geld van de opleiding integraal terug. (Niet van eventueel uitgevoerde individuele sessies.) 100% zekerheid. Eerlijker kan niet he?