Hoe kunnen we u helpen?

 

We helpen gedreven ondernemers op deze manieren:

KMO-Management-advies-voor-de-gedreven-ondernemer
In meer dan 200 bedrijven een groot verschil betekend in de resultaten. Gespecialiseerd in KMO's.
Interim-management voor de KMO
Tijdelijk een algemeen manager nodig? Of een deeltijdse ervaren personeels-, of marketing- of financieel manager nodig?
KMO-management-opleiding-voor-ondernemer-KMO-zaakvoerder
Top-managementopleidingen voor zaakvoerders

Fun hebben als ondernemer is zo belangrijk.

Het heeft zo’n grote invloed op ons als mens. Ook op onze familiale omstandigheden, op onze vrienden, op ons leven, in ‘t algemeen. Vandaar: als je hard werkt en veel werkt, is het toch veel beter om dat met fun te doen, om dat met plezier te doen en om energie te voelen waarmee je anderen zelfs kunt enthousiasmeren.

 

Vandaar dat ik inderdaad gekeken heb naar onze klanten en gezien heb dat een aantal klanten enorm veel gegroeid zijn inzake “fun factor” als ondernemer. En ik heb mij afgevraagd: “wat zijn nu eigenlijk de allerbelangrijkste redenen waarom ondernemers meer fun hebben.

 

Ik heb er een top 3 van gemaakt. De nummer drie en nummer twee heb je al gezien in andere video’s. En de allerbelangrijkste factor, die zeg ik met veel plezier nu.

 

Ik kreeg net een telefoontje van één van m’n klanten. Het zat haar een beetje hoog. Het is een goeie onderneemster. Ze heeft een goed bedrijf, heeft veel capaciteiten, veel talenten en kan veel doen met haar bedrijf. Maar het zat daar een beetje hoog. En ik kom dat zo dikwijls tegen bij eigenlijk vrij veel andere klanten ook. Als je mensen rondom u hebt als ondernemer die echt goed zijn, die meetrekken, die meedenken, die maar een half woord nodig hebben om uit te voeren wat dat er moet gebeuren, dan is ondernemen plezierig. Dan krijg je als ondernemer vleugels.

 

Als je daarentegen mensen rondom u hebt die niet zo goed performeren en die op een bepaald moment nog iets minder beginnen performeren dan zakt de moed soms een beetje in de schoenen.

 

 

Ik heb het dikwijls meegemaakt dat ondernemers, wanneer dat ze zich omringen met de juiste mensen, vleugels kregen.

 

En is dat mogelijk? Ja. Is dat makkelijk? Nee, d’r is wat inzet voor nodig. Er is wat energie voor nodig, het kost wat tijd kost wat geld, het kost wat moeite, maar het is zeer goed mogelijk. U omringen met de juiste mensen is ENORM belangrijk.

 

Het wordt enorm onderschat. Men denkt heel dikwijls nog dat rekruteren van personeel zoiets ‘een beetje bijkomstig’ is. Dat je zo’n beetje tussen de andere activiteiten door doet.

 

Rekruteren van de juiste mensen rondom u is zodanig belangrijk dat het echt een kernactiviteit wordt voor heel veel ondernemers en alle ondernemingen. Alle ondernemers die wij hebben geholpen om mooie groeitrajecten neer te zetten, hebben dat allemaal gedaan door op een andere manier met personeelsbeleid en met personeelsrekrutering in de eerste plaats om te gaan.

 

En al de lessen die wij in deze zin in de praktijk hebben geleerd, hebben we gebundeld in een aantal heel praktische video’s die u meteen kunt toepassen in uw bedrijf, zodanig dat u ook de juiste mensen rondom u kunt verzamelen in uw bedrijf.

 

En zodanig dat u en uw onderneming ook vleugels krijgen. Als je het wilt, kan je hier meer informatie vinden over onze opleiding ‘Rekruteren van personeel“.. Daar vindt u alle info om u verder te helpen om te beslissen of dat iets voor u is of niet.

 

See you there.

 

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we het E-boek (pdf) best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

We zijn het wettelijk niet verplicht, maar we geloven zo sterk in onze opleidingen,
dat we je deze sterke & eenvoudige garantie geven:

Je weet nooit dat je intekent, en denkt: “hoh, dat is niet echt voor mij”. Geen probleem. Laat het ons weten binnen de 10 dagen (op support@4betterresults.com), we desactiveren je account, en je krijgt je geld terug. Want we willen dat iedere klant tevreden is.

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je E-Book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Je laatste stap:

Laat ons even weten waar we je e-book best naar toe sturen:

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Wil je meer winst? Met dezelfde inspanningen?

Unieke, vaak vergeten tips om lekker meer te verdienen 

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming

Profiteer nu van onze ervaring, pas meteen toe en pluk de vruchten direct.

Wil je meer winst? 

Met dezelfde inspanningen? 

Unieke, vaak vergeten tips die je meteen kan toepassen:

Veel leesplezier !

E-book 24 Essentiële hefbomen om meer te verdienen met je onderneming
24 direct toepasbare tips waar bedrijfsleiders niet meteen aan denken